söndag, maj 24, 2009

Work out

Det har blivit så att jag har tränat cirka 30 minuter varannan dag nu i två veckors tid. Det känns bra och är nyttigt för mig (för alla egentligen). Det är allt från att jag springer i 25-30 minuter, vilket blir ungefär sex kilometer för mig, till att göra armhävningar, situps och pushups. Små, små saker som egentligen inte tar så lång tid, som ni märker.

Training

Att äta rätt har däremot aldrig varit min grej. Pasta är en av mina stora favoriter och det kan delvis bero på att jag är lat också. Jag har ju gått upp några kilo i vikt nu det senaste och det har varit ett medvetet val från min sida. Jag vill bygga upp en liten reserv som jag sen kan omvandla till muskler på något sätt. Helst överkroppen då den är klenast men att springa är ju min starka sida så det blir automatiskt det.


Run Dytte, run

Sist jag kollade min vikt låg jag på 70 kilo. Exakt den vikten. Inte mer och inte mindre. Vanligtvis väger jag runt 65 kilo och har "alltid" gjort. Nu är det i alla fall tänkt att dessa extrakilon ska omvandlas till muskler och löpningen förstör det lite. Det är jag mycket medveten om så ni behöver inte påpeka det. Men det hjälper mig på andra sätt.

Helping

2 kommentarer:

D sa...

Jag kommer med mitt träningsschema och hur mycket jag har tränat denna veckan senare ikväll. Vi är ganska lika. Jag väger också 65. Och jag sprang 5-6 km på 36 minuter. Kanske inte så jättebra, men det ska förbättras!

Jocke sa...

Det blir bättre med tiden vet du. Men du är lite bättre då du försöker träna varje dag. Jag kör ju bara varannan.