onsdag, juli 04, 2007

Silverfisken

Ett liv i exil. Ja så heter hans blogg. Jonas Petersons blogg där borta i Australien. Han som är copywriter och sliter arslet av sig för att människor ska få se och höra reklam i tv och radio.

Asskick

Jag har alltid gillat hans blogg. ALLTID! Han har alltid funnits på blogspot och alla hans inlägg där. De har handlat om allt mellan himmel och jord. Man har skrattat och gråtit till hans inlägg. De vackra orden som han skriver.

Vackert

Har alltid uppfattat han som en person som inte säljer sig för pengar. Vet inte varför jag fått det intrycket. Men det har jag i alla fall. Han verkar tjäna rätt bra på sitt jobb men ändå vill han ha mer. Själv har han sagt att han tjänar äckligt med pengar på sitt jobb om jag inte minns fel.

Varför?

Varför är då frågan många av oss trogna läsare undrar när han nu flyttat till Metrobloggen. För pengarna? För mer läsare? För att stå mer i centrum än vad han gör nu? Jonas, sälj dig inte för pengar. Det känns snarare som att du tappar läsare för att du flyttat. Avbryt samarbetet med metro och kom tillbaka till oss. Vi som älskar dig för den du är och inte för vad du tjänar.

Kom tillbaka till oss trasiga människa.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Inga kommentarer: