torsdag, mars 26, 2009

I love Pornie

Pornie, pornie, pornie. Vart ska vi börja? Vi kör hennes små videobloggar som är ja vad ska vi säga. Speciella. Nä, förlåt det var fan ett hån mot allt och alla som är speciella. Hennes videos suger. Visst, hon är 16 år men ändå.

Seriöst

De här v-bloggarna då som hon kallar det. I vissa videos säger hon att spelar och att de bara har roligt. Jag tror henne inte. Jag tror det är hennes rätta sida. När jag ser hennes videos så vill jag själv spela in en video och i den skulle jag skrika ut "SLUTA SMINKA DIG SÅ FÖRBANNAT OCH LÄGG NER DINA V-BLOGGAR". Det är min spontana känsla.

Hooked on a feeling

Sminket och brun utan sol då. Alltså jag är inte taskig utan bara brutalt ärlig. Kom ihåg det. Nu kan jag inte mycket om smink och brun utan sol men tycker någon att hennes sminkning är snygg? Bra? Skulle inte tro det. Det känns som att hon har en stor hink fylld med smink/brun utan sol. Allt smink och brun utan sol har hon hällt i den här hinken. När hon vaknar doppar hon huvudet i sminket/brun utan sol och vips så ser hon ut som en clown. Svårare än så är det inte.

Clown

Något som stör mig på hennes blogg är den här blinkande lilla grejjen efter "She's" och sen kommer det en massa olika saker som hon är. Visst om hon skriver det är det en sak. Nu har hon en störande blinkade sak som jag personligen ogillar. Kanske är det bara jag. Kanske är vi flera.

Bling

Inlägget jag hatar är inlägget om bloggmammor. Inlägget är helt IQ-befriat, enligt mig. Hon säger att hon ska skaffa massa barn men inte använda de som leksaker i en blogg. Problemet är att hon inte fattar varför dessa bloggmammor lägger upp bilder på sina barn i sin blogg. Hon säger vidare att mammorna ska spendera mer tid med sina barn istället för att blogga. Vad vet hon om hur mycket tid de spenderar med deras barn? Inget.

Children

Sen att det inlägget kommer från en tjej som kallar sig Pornie hör väl inte hit. Det är väl ingen mognadsfråga? Eller? Nä, shape up Pornie eller Rania som du faktiskt heter. Som det är nu skäms jag för att ens bo i grannstaden. Så kom igen, mogna, lägg ner sminket och brun utan sol och sist men inte minst lägg ner dina v-bloggar eller gör om dem. De känns som ett skämt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, det var jag som tipsade dig om henne! :D

Jay sa...

Diino: Bra tips :D

rania sa...

fuck dig.