fredag, mars 06, 2009

Pizza deluxe

Var i Skövde igår för att hänga med P och S. Det var som vanligt en rolig kväll med två galna grabbar. Det blev först lir på S xbox där vi skulle erövra det efterlängtade VM-guldet på NHL. Spelnörd? Nej. Men det är roligt om man spelar med likasinnade. Detta var en kamp och skriken som hördes från S lägenhet måste oroat grannarna.

Scream

Frågan är om de misstänkte att någon blev mördad eller om det bara var en väldigt högljudd sexakt som pågick. Mellan tre killar. Om vi ska nämna någon mening från kvällen är det väl "men stick in den då för helvete" och "dö din jävel, dö". Dessa meningar skreks ut i frustration och glädje. Jag vet, det kan låta konstigt att det är med glädje de där meningarna skriks ut. Men stämningen var glad även om vi blev frustrerade ibland.

Call my name

Givetvis blev det mat under kvällen. Två gånger till och med. Vad det blev för lyx? Pizza x 2. Först hemmagjord pizza som P hade med sig. Detta räckte dock inte för att mätta tre "stora" karlar. Därför inhandlades en stor familjepizza bara någon timme senare. Det blev mycket snack och mycket skratt under den "sista" måltiden. Vi kollade på film samtidigt och när jag och S var klara med maten så dyker det upp en naken snubbe när P fortfarande sitter och äter. Inte så fräscht. Sen gick nakensnubben på toa. För att göra nummer två. P satt fortfarande och åt. Han var inte så sugen på att äta vidare efter det. Undra varför. Bra kväll annars. Guldet blev till slut vårt också. Alltid något.

Why?

3 kommentarer:

Anonym sa...

En typisk grabbkväll då med andra ord :P

Jay sa...

Nevnarien: Ja, praktiskt taget :P Hur går det med ditt NHL-spelande? ;)

Anonym sa...

Det låter som en riktigt mysig kväll med grabbarna!