onsdag, april 29, 2009

What am I supposed to do?

Nu är det tre månader kvar tills jag får leva i en kappsäck och leva i ovisshet. Visst har jag en och annan fundering om vad jag ska göra när tiden är kommen men ingenting är bestämt till 100 %. Inte ens till 50 % eller 25 %. Så lite vet jag om framtiden.

Future

Har gjort en chansning nu och jag har ingen aning om den kommer gå hem eller inte. Det är svårt att veta det när jag inte har en aning om vad jag ska göra för något. Vad skulle ni göra om ni sagt upp er lägenhet och var helt utan planer?

What would you do?

Min syster tyckte jag var modig som gjorde detta. Andra skulle tycka att jag var korkad. Några av er, mina tre läsare, tycker säkert att jag är lite småkorkad som gör detta. För vem skulle säga upp sin lägenhet utan att ha en aning om vad han eller hon skulle göra. Normalsvensson? Nej. Skulle en man med framtidsdrömmar och ett spontant sätt att ta livet göra det? Ja.

Do it

Är det någon som har förslag på vad jag kan göra när det helt plötsligt blir en massa fritid och inget boende att ta hand om? Inga förslag är för små, för stora, för smarta eller för dumma. En sak är säker. Mina kompisars och släktingars soffor kommer jag ha abonnemang på under ett tag. Bara så ni vet.

Suggestions?

2 kommentarer:

Danne sa...

Spännande tider!

Jocke sa...

Minst sagt.