torsdag, augusti 17, 2006

Bloggsfären?

Har du tänkt på det? Allt du skriver på bloggen kommer finnas kvar på nätet ett bra tag. Alla kommer kunna se det du bloggade om. Dina tankar, dina funderingar, dina hat och kärleksförklaringar. Dem du raggade på kommer och kan redan nu läsa om dem själva om du skriver om dem dvs.

Tänk på vad du skriver!

Halva bloggsfären skriker efter kärlek säger "En enkelriktad återvändsgränd". Det är nog sant. På ungefär hälften av dem bloggar jag läser så hittar jag någon form av saknad. Saknad av någon annan! Förlust av någon kärlek de har eller precis har hittat kärleken.

Lost and found love

Vad säger det om oss bloggare? Att vi representerar hälften av världens befolkning? Att ungefär halva världens eller Sveriges befolkning är singlar? Stämmer det? Eller är det så att vi bloggare av frustration bloggar om att vi inte kan hitta någon istället för att gå ut och leta? Lever vi vårt liv genom bloggen? Vad är egentligen målet med din blogg? Att skrika ut din frustration över att du inte hittar kärleken? Berätta om alla dina problem? Eller helt enkelt bara för att skriva?

Whats the goal?

Jag hittar många som i inlägg efter inlägg efter inlägg skriver om att de vill hitta någon att älska. Att hålla om och mysa med. Någon dem kan kalla älskling och få en puss av när dem ska gå. Det är absolut inget fel i detta, det säger jag inte. Snarare tvärtom, alla söker vi efter lycka och kärlek och att bli älskad är en del av lyckan. För om du tänker efter, när du är riktigt ledsen och nedstämd och sen pratar med din flick/pojkvän om det så brukar du ju oftast vara glad efteråt, eller hur? Man kopplar sin partner med glädje och kärlek och därför blir det lätt så att du blir glad av att prata med dem.

Talk and smile

Vissa personer verkar ha någon ja jag vet inte någon aura eller personlighet som gör att man vill prata med dem. Dem verkar så inbjudande(missförstå mig rätt) på något sätt. När man sen märker att man blir glad över att prata med personen ifråga så fortsätter man göra det. I hopp om......ja, i hopp om vad? Lyckan?

?=?

Sen att man vet om att man gör andra glada gör även en själv glad. För visst blir du glad om din partner är glad? Det är lätt att dras med och bli påverkad av den man håller närmast. Den man tycker så mycket om. Den personen som man bara vill ska krama om en och alltid finnas där. Vad händer om den personen försvinner?

Say what?

Vad händer då? Slutar livet att existera? Det kan kännas så, för personen ifråga var den ende. The ONE! Den rätte.....trodde man. Vad hände sen? Vart tog kärleken vägen? Den tappades på vägen fram. Nu älskar bara ena parten och den andre ja vad gör den? Hatar?

Do you hate me?

Catch u later!
Dytte

Inga kommentarer: