torsdag, augusti 10, 2006

Vad är ditt namn?

Jag har blivit kallad mycket i mina dagar. Den senaste veckan har jag blivit kallad mycket också. Saker som är positiva och andra mycket negativa saker men jag säger dem ändå.

Topp 3 positiva saker: Klok, underbar, snygg

Det är alltid trevligt att folk uppskattar en. Inte lika kul är det när folk tycker illa om en, men man kan inte vara älskad av alla. Även om man skulle vilja det så är det oerhört svårt. Det är alltid något som stör en.

Topp 3 negativa saker: Snokare, Idiot, ovän

Jag vet inte vad som väger mest. Positiva eller negativa, vad tycker du Daniel? Vad väger mest?
Jag är sån att jag brukar alltid ta det negativa som det absolut tyngsta men jag orkar inte med det. Jag tar därför och väger över mer på det positiva, det gör mig gladare. Det får bli så!
Och du jag glömde, jag vill att allt ska bli som innan allt det här tråkiga hände. Jag vet inte vad jag kan förändra men nu vet du vart jag står i alla fall. Ovän, vän? Ja, det är en fråga som svaret är mycket osäkert på.

YOU have been found UNWANTED, me?

Topp 3 smeknamn: Dytte, Jocke, Ture....bubblare "gay" av Frodo

Catch u later!
Dytte

3 kommentarer:

Hultan sa...

Visst är det en hårfin skillnad. Men det måste nog både vara positiva och negativa "insändare" som får säga sitt. Mitt tips är att skit i vad de säger. Du bloggar för din skulle och endast en liten del för oss. Handen på hjärtat, du har fler positiva läsare än negativa vill jag fastslå.

MalmoLisa sa...

Nej, men många av dem som klickar på min länk i din blogg kommer från solna.. Alltså någon av dina bliggläsare som kommer från solna läser även min blogg flitigt :)

Malin sa...

Ture, ha ha. Låter som ett kattnamn.


Kanske lever i ett sk fritt land.. hrm.. men jag väljer att lyssna på de glada orden i ditt fall. Alla tycker vi olika, men för mig är du iallafall en toppenvän.