fredag, augusti 11, 2006

Jag börjar om

You know everything im afraid of!

Jag vill lägga det gamla bakom mig, börja om på nytt. Börja på ny kula så att säga. Kom igen nu börjar vi om. Det ni trodde att ni visste om mig är gammalt. Vi börjar om nu, game over. Start again. Det är bara följa med. Kom igen jag vet att ni vill. Jag vet att DU vill att det ska bli som det var förut. Det liksom försvann på vägen. Vad hände egentligen?

I´m all alone now, let´s start over

Tja har funderat länge på att börja blogga men det har aldrig blivit av, lathet antar jag. Nu har jag dock börjat så nu ska vi vara glada för det. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men det märker vi allt eftersom tiden går. Det blir kanske lite känslor, lite händelser i mitt liv och en och annan sporthändelse kommer säkert också nämnas. Vi får se, bloggen är fortfarande under utveckling. Detta är ju trots allt mitt första inlägg.

When I think I think of the future

Någon undrar säkert vart namnet "Dytte" kommer ifrån. Jag ska berätta det för er få som läser att det var min systerson som sa det när han var riktigt liten. Han kunde inte säga Jocke så han sa Dytte, fråga mig inte hur man får Jocke till Dytte. Han fick även namnet Martin till Datti. Någon som ser ett samband? På den vägen är det...sen han sa det har namnet följt med mig under hans livs resa som nästan precis har börjat. Han har hela livet framför sig den lille grabben. Han kommer säkerligen bli en liten tjejtjusare när han kommer upp i mogen ålder. Jag ska ju lära han allt jag kan. Då vet han hur han inte ska göra med tjejer sen för jag är en katastrof gällande tjejer. Om man ser till det här med att bli ihop och så alltså. Då är jag en fullständig katastrof, så mammor lås in era döttrar om jag kommer i närheten. Det kommer aldrig sluta väl.

Lille S, han är allt för skön

Jag tycker han är så grymt skön den lille grabben. Han är några år nu men ändå. Han säger mycket roligt, det gör han. Han tycker att hans lillasyster är tokig och bråkar lite då och då med henne. Precis som syskon ska göra. Jag bävar inför tanken att se han och hans syster när dem är runt 13-14. Jag vet hur jag och min bror var, vi var nog inte roliga att leka med. Vi bråkade alltid, om allt. När killar och tjejer finns med i bilden för de bägge sen så kommer min syster nog få ett litet eget helvete. Man kan ju alltid hoppas om inte annat.

Sluta dra din syster i håret. Det var inte jag! Hmm ja vi säger så!

Catch u later!
Dytte

1 kommentar:

Malin sa...

Ler när jag läser, kan se barnen framför mig. Söta busiga och goa. Tjejtjusare ;)
Ser fram emot din blogg.. ska bli flitigare här.

S kanske kan komma på nåt roligt smeknamn på mig me.. inte mkt roligt att kalla en Malin..