söndag, mars 01, 2009

Fulla?

Vi hade spelat biljard som sagt och var nu på jakt efter nattamat. Första stället vi kom till för hamburgare var stängt och därför begav vi oss mot Vasaplatsen i Göteborg. Väl där var det rätt tight med folk men fortfarande så kort kö att man kunde tänka sig att ställa sig i den.

Line up

När vi till slut hade beställt men väntade på maten började en tjej "dansa" mot M som började skratta. Till slut började också M dansa och det hela såg väldigt fult ut. Till slut skrattade de båda tjejerna och M och till slut jag som tyckte det hela såg väldigt fult ut. Vi skulle sedan ge oss iväg och trodde det hela skulle ta slut där. Men icke. Istället skulle vi ta på oss jackor och de skulle låna våra kepsar som vi hade på oss för kvällen.

I'm a hiphopper yes I am

Efter detta trodde vi att det var dags att gå hem i lugn och ro. Även om vi tyckte situationen var väldigt rolig. Vi kommer runt den lilla stugan som kallades kôrvmöjjen och vilka är inte där om de två tjejerna. De ropar (ja faktiskt ropar trots avståndet) och håller på. Jag trodde aldrig vi skulle få gå därifrån. De hade med lätthet följt med hem om vi valt att utnyttja situationen. Vilket vi, som gentlemän, självklart inte gjorde. Vi är bättre än så. Finare. Därför blev det att vi tackade för oss och bara gick istället för ett samtal som skulle leda raka vägen till sängen.

Better

Inga kommentarer: