söndag, mars 01, 2009

What did you do?

Efter gymmet var det dags för systemet en sväng och det inhandlades några flaskor. Oroa er inte. Det var inte många flaskor alls och de var faktiskt rätt små. Tanken var sedan att vi skulle ge oss ner till O'learys, eller O'larrys som M sa, och äta lite mat. Oturligt nog för oss var det smockat och vi kanske kunde få mat om vi väntade en stund.

We didn't

Vi drog oss vidare till Malaysia Sate. En helt underbar restaurang med helt utsökta måltider. Jag och M har varit där en gång tidigare och vi visste vad vi skulle få - det vill säga en helt utsökt måltid. Efter maten blev det dags att ge sig hem till M för lite allsång på två personer och dricka lite cider och öl.

Lovely

Sen blev vi sugna på biljard så vi drog upp till hans skola för att spela en omgång. Inga andra än vi där så vi fick borden helt för oss själva. Självklart så vann jag. Nä, men det var väldigt jämt och vi hade bara sista bollen kvar när jag slog i den. Efter detta var det dags för lite nattamat och vi bestämde oss snabbt för en hamburgare. Det var även där vi träffade på de fyllekåta tjejerna. Men mer om det senare.

Balls

Inga kommentarer: