måndag, juli 30, 2007

Allt har ett slut

Kom att tänka på något riktigt skrämmande. Snöängels tid är förbi.

Visst är det en skrämmande tanke E?

söndag, juli 29, 2007

Kostym

Provade kostymen jag har för att se till att den fortfarande passade. Det gjorde den så nu har jag allt jag behöver för bröllopet. Nya svarta skor köpte jag idag så nu slipper jag oroa mig för det. Kostym, slips och svarta skor.

Snyggt, snyggt, snyggt.

Nu är det bara en present kvar. "BARA" presenten kvar. Vad tusan köper man åt människor man inte ens känner? Inte ens lite? Jag vet bara vilka de är praktiskt taget. Snacka om en svår uppgift. Jag pratade därför med J om att vi skulle dela på en present. Hon hade tydligen tänkt att skriva mitt namn på hennes present redan innan vi pratade. Men hon har inte kommit på något att köpa än. Inte jag heller.

Men det löser sig.

lördag, juli 28, 2007

Tänker efter

Om jag tänker efter....eller nej. Det behövs inte egentligen. Det krävs inte att jag tänker efter direkt. Jag vet det utan att tänka efter.

Jag. Behöver. Inte. Tänka. Efter. Det. Känns. Bra.

En person i mitt liv gör mig väldigt lycklig just nu. Har gjort det sen första gången jag träffa henne faktiskt. Varje gång jag vet att jag ska träffa henne blir jag nervös. Jag känner fjärilarna i magen som börjar flyga varje gång jag går av tåget.

You are so

Finns bara en person som gör mig så lycklig varje gång jag träffar henne. Jag vet vem det är, ni vet vem det är och du vet vem du är.

Tack. Du gör mig så lycklig.

Tomhet

Jag är ensam kvar här hemma. J och hennes familj har åkt hem till Malmö. Linus är på liseberg och F vägrar att komma hit för att han "behöver vila".

Hmpf

Jag har tråkigt. Jag är ensam. När jag är ensam och har tråkigt så är det inte så bra. Jag funderar på om jag ska jobba lite med boken. Det blir nog det. Har verkligen inget annat att göra. Då kan jag lika gärna jobba.

Men boken är ändå bra

Leaving

J och hennes föräldrar har åkt hem nu. De åkte vid 13:00 ungefär. Det har varit trevligt att ha dem här och det var kul att de fick träffa min syster och min svåger. Vi var ute och åt middag allihopa igår.

Dinner

Middagen blev av på Da Vinci här i stan. Det var väldigt trevligt faktiskt. Om jag förstod det hela rätt så tyckte alla det. Hennes föräldrar verkade tycka bra om min syster och svåger och tvärtom. Jag satt med ett leende när jag såg hur de kom överrens. Var väldigt glad över detta.

Happy

Min syster är det närmaste kärnfamilj jag kommer. Utan henne hade jag faktiskt klarat mig mycket sämre efter att mina föräldrar gick bort. Jag har henne att tacka för mycket. Det var därför väldigt bra att J:s föräldrar och min syster kom bra överrens. Om det hade skurit sig där vet jag inte riktigt vad jag hade gjort.

Done

Nästa Fredag ska jag till Malmö. Ska till J. Ska på hennes brors bröllop. Känner hjärtat rusa en aning. Det är nervositeten. Men samtidigt ska det bli väldigt kul. Jag får framförallt träffa J igen. Det är något jag verkligen ser fram emot. Bröllopet är en bonus.

Bonus

fredag, juli 27, 2007

J och hennes familj

De är här nu. Eller ja inte precis här just nu. De är ute och kolla på kinnekulle just nu tror jag. J och hennes familj kom igår. Jag blev faktiskt lite glad. Lite smått sådär. Så det var skönt.

Semester?

Okej, jag blev jätteglad. Har saknat J så mycket så det inte är sant. Jag tycker väldigt mycket om J nämligen. Nästa helg ska jag åka till henne. Då ska jag iväg på hennes brors bröllop. Kommer bli aningen nervöst faktiskt.

Nervös

Men det ska nog gå bra. De i hennes familj som jag träffat hitills har varit jättesnälla. Så jag tror det kommer gå bra. Nä förresten. Det kommer att gå bra. Inget att vara orolig över.

Turister?

De har besökt Skövde och Kinnekulle vet jag. Sen vet jag faktiskt inte om de kollat på så mycket mer. Kyrkan kanske. Jag får fråga dem när de kommer tillbaka. Tycker allt de borde komma snart. Vill träffa J igen.

J

Bild

Jag har en bild i mitt inre. Den vill inte försvinna. Finns hela tiden där. Jag fick den för några dagar sen. Någon dag efter att bilden kommit till mig kom det en låt som satte sig på hjärnan. Jag kopplade ihop bilden och låten.

Bring it together

Ihop är de vackra. Ihop är de kraftfulla. Ihop är de allt du inte vill veta och se. Ihop är de min idé om en....om en.....om en ja något skrivet. Jag har inte sagt till någon än vad denna bild och denna låt ska bli. Bara att jag ska skriva något om det. Hur kort eller långt har jag inte sagt.

Vackert

Wiped out

Min familj har de senaste åren drabbats av flera fall av cancer. Jag har under de senaste åren förlorat mina föräldrar i sjukdomen. Den tredje är också en nära anhörig. Nu hände det igen. Ytterliggare ett fall av cancer i min familj.

Hur kan det vara möjligt?

Jag fick beskedet i onsdags kväll. Min morbror ringde mig och berättade. I samma sekund jag la ifrån mig luren blev jag jätteledsen och nedstämd. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, göra eller säga.

Chock

Jag fick uppdraget att ringa runt till mina andra syskon och berätta för dem. Inte så lätt att göra om jag ska vara ärlig. Även om jag och denna person som gick bort inte hade så nära kontakt nu. När jag var mindre så hade jag och han bättre kontakt för att vi träffades mer då.

Nånting förändrades.

På bara ett par år så har min familj förlorat flera personer i cancer. Är rädd för tanken att det kan komma mer inom min familj som kommer drabbas och som jag kommer förlora. Kanske är det till och med jag som kommer att drabbas.

Vad ska jag göra då?

tisdag, juli 24, 2007

Hemligheter

Hemligheter har alla på ett sätt eller annat. Man kanske inte erkänner det för sig själv men man har fortfarande hemligheter. Något man inte berättar för någon. För det finns alltid känslor man inte vill dela med sig. Alltså hemligheter.

Beror på hur man ser det.

Jag har hemligheter. Har en hemlighet som jag låtit två andra personer ta del av. Men det är fortfarande en hemlighet. Det tog lång tid innan jag vågade berätta om det. Men jag berättade det till slut. En av de två som jag berättade det för blev ja jag vet inte riktigt. Men lite ställd. Han sa att det inte var mitt fel.

Inte mitt fel?

Klart det var mitt fel. Det var så jag tänkte då. Om jag var med om det jag var så måste det ha varit mitt fel. Man gör så många misstag i sitt liv och detta var mitt misstag. Men fortfarande är det min hemlighet.

Min mörka hemlighet.

Varför har vi då hemligheter? För vi är rädda för vad människor ska tycka om det. Att de ska tycka vi är töntiga, fega och kanske att vi skäms för det. De kanske skrattar åt oss. De kanske använder det mot oss. Vem vet vad de kan göra med våra hemligheter?

Tell me your deepest secret. Please

När vi sen berättar det så är det inte så farligt egentligen. För är man öppen med det så finns det ju inget att skämmas för. Om man berättar det för alla och inte bryr sig om vem som vet det så är hemligheten inget att skämmas för. Inget de kan använda emot dig längre. Om alla vet så är det ingen hemlighet och därför inget att skämmas för. Om alla vet det så lägger sig snart snacket och du kan fortsätta med ditt liv.

Dont care

Varför berättar jag inte min hemlighet då? För jag skäms så klart. Inte lätt att leva som man lär alla gånger. Det är också viktigt att komma ihåg. Kanske skriver jag en bok om mitt liv någon dag. Då kommer det att vara med där. Det lovar jag.

Promise

måndag, juli 23, 2007

Stockholm

Då var hotellet i Stockholm bokat.

Jag längtar dit väldigt mycket. En helg med dig är allt jag kan önska mig.
En present till dig och en present till mig. Fast på två helt olika sätt.

Tapet

Det läcker från vårt tak.

Underbart.

Vi har missfärgningar på våra tapeter av vattnet. Fan vad snyggt det är ska jag säga er. Ni ska se det. Det går i gult och brunt. Kanske lite grått om man vill också.

Underbart.

Hata?

Min tandläkare hatar mig. Tänkte bara säga det.

söndag, juli 22, 2007

Pojken finns fortfarande kvar inom mig

Jag läser ett gammalt inlägg som jag tänkte på alldeles nyss. Läser det sakta, låter orden smälta in. Efter en stund går det upp för mig. Jag är fortfarande den pojken. Den lilla killen jag skrivit om. Det visste jag när jag skrev det också. Erkänner det i slutet av texten jag skrivit. Men nu, nu känns det som om det hände för 1000 år sedan. Samtidigt känns det som att det var 1 sekund sen det hände.

Hur något kan komma att prägla ens liv så mycket vet jag inte. Men de tre dagarna jag pratar om i den texten har för alltid förändrat mig och jag kommer alltid att bära med mig minnet av dem. Orden som uttalades när jag förstod. Orden som sades till mig när jag inte ville förstå. Orden som för alltid kommer att följa med mig.

Jag är ledsen nu. Vet inte varför om jag ska vara helt ärlig. Men ibland måste man få tänka tillbaka. Ibland måste man komma ihåg vad som har hänt i ens liv. Ibland så måste man bara få vara.

En liten pojke frågade mig en gång vart min mamma var. Frågan fick mig att rysa till och tankarna snurrade som om de höll på att explodera. Jag svarade lugnt "min mamma är i himlen". Inombords slets jag sönder och samman. En liten oskyldig pojke. Precis som jag en gång var. Ren och helt befriad från bekymmer. Han frågade mig vart min mamma var och han startade en reaktion inom mig som inte går att förklara.

En liten pojke....

J

J är speciell för mig.
Hon gör mig glad utan att göra något alls.
Om jag bara tittar på henne så blir jag glad.
Om hon sover blir jag glad.
Om hon pratar blir jag glad.
Om hon ler blir jag glad.
Om hon skrattar blir jag glad.
Om hon någon gång skulle prata i sömnen skulle jag bli överlycklig.

J är speciell för mig. Hon är mitt ljus och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne.

change

En tjejkompis jag hade i Göteborg tidigare började prata med mig på msn för drygt 20 min sen. Jag har inte pratat med henne på över ett år. Om inte mer. Blev riktigt paff när hon skrev till mig.

Weird

Hon slutade prata med mig och inte tvärtom. Jag förstod ingenting och efter ett tag gick jag vidare. Utan henne som kompis. Vi var riktigt tighta på den tiden. Pratade jätteofta och om någon av oss var ledsen så visste man att man bara kunde ringa till den andre så blev man glad igen.

Happy days

Vi pratade om allt möjligt och vi kände varandra bra då. Väldigt bra. Men som sagt tiderna förändras och det gjorde tydligen vår relation också. Utan att jag märkte det. För en dag så pratade hon inte längre med mig som sagt. Men nu, idag (inatt) så skrev hon till mig för att, som hon själv sa, "läste historik mellan oss och typ kom på hur härligt de alltid var att snacka med dig".

Härligt?

Nu är det vår relation förändrad. Jag vet inte ens var jag har henne. Mycket har tydligen hänt i våra liv och mycket har förändrats. Hon har blivit äldre, mognare, tagit tag i sitt liv och gjort det till något bättre. Själv har jag också blivit äldre, tagit tag i delar av mitt liv, fått J som flickvän och inget kan vara bättre faktiskt.

Time, change, people.

Tid förändrar människor. Men grunden är alltid den samma enligt mig. Vi får se om jag fortsätter prata med henne. Hon är snäll, det vet jag. Vem hon är nu vet jag dock inte. Vad som hänt i hennes liv nu vet jag inte heller. Kanske får jag en dag reda på det. Kanske inte.

Always the same

Catch u

Cannabisplantor

Okej, nej jag har inga cannabisplantor i min lägenhet. Linus har absolut inga på sitt rum. Det är sant. Jag ljög.

Förlåt mig.

Men jag vill fortfarande måla en frodo och en urukhai på hans databord.

Bara så ni vet.

Utskällning

Jag var tidigare under kvällen väldigt irriterad. Det var så att vi hade lite av en herrmiddag här hemma hos mig och Linus. Maten för kvällen var väldigt enkel men ack så god.

Tacos

Efter maten kommer det givetvis en massa disk. En disk som jag ensam fick plocka bort och göra rent. Varför? Det är min fråga till gästerna som var här. Den enda person som hjälpte till med något överhuvudtaget var F. Resten satt och tittade som ett par jävla fågelholkar.

Klart irriterad

Kanske inte så stor grejj att haka upp sig på. Men nu hade jag blivit lite irriterad under kvällen också och det bidrog klart till min irritation i slutet av kvällen. Jag tycker i alla fall att man kan plocka bort tallrikar och glas efter sig. Det är inte så att jag kräver att de ska diska det. Vi har faktiskt diskmaskin och så jävla jobbigt är det inte att bara ställa in det där.

Men icke.

Suck, är mitt svar på det. Jag har inget mer att säga i frågan. Har dock varit ruskigt snäll i min "utskällning". Men lite hyfs för tusan killar. Det är ju inte så att jag bad er fixa världsfred. Det hade ju varit en helt annan grejj.

Fnys

Catch u

lördag, juli 21, 2007

Dagens låt

Pontiak Johansson - Gulliga Johanna

Gå in på musik och sen är det bara att köra.

Fyllesamtal

Vem har egentligen inte ringt ett fyllesamtal? Någonsin? Jag tro alla svarar "ja, det har jag gjort". Nu har det kommit till min vetskap att det finns en sida som heter just fyllesamtal och den är som tjuvlyssnat. Fast nu ringer man själv in och pratar. Det är en jävligt ful sida enligt mig. Jag hade aldrig ringt in dit.

Aldrig

Men om jag hade gjort det så hade jag sagt som Ingegerd. Lyssna på henne här. Hemsidan finns här.

Catch u

Try to relax

Vi städade lägenheten igår jag och Linus. Jävligt intressant, tycker ni. Det är det faktiskt. Vi möblerade om BIGTIME. Störst förändring har skett i Linus rum. Alltså ni ska se det nu. Det är som att en ny värld öppnar sig när man tittar in där. Aldrig har det varit så mycket cannabisplantor där inne som det är nu.

Smoke it.

Sen i vardagsrummet flyttade vi på hans databord så han kan få lyxen att titta på tv utan att vända sig om. Hans databord står precis bakom soffan. Det tornar upp sig som tornet i sagan om ringen. Det är mäktigt. Jag funderar på att rita en frodo och en uruk-hai på baksidan av hans databord.

Sagan om ringen

Jag flyttade på mitt databord inne på mitt rum. Gillar inte riktigt att solen lyser på skärmen hela dagarna. Ser inte ett jota när jag jobbar vid den. Jag funderade även på att ställa lite cannabisplantor i mitt rum. Men Linus sa att det bara var för de stora pojkarna.

Fan, jag vill också vara stor kille.

Catch u

fredag, juli 20, 2007

Jag är rå

Jag sa nyss "jag ska mörda den lille jäveln"

Jag blir fan rädd för mig själv.
God morgon

torsdag, juli 19, 2007

Bang head

Jag sitter här i soffan i lägenheten jag bor i. Mår riktigt dåligt. Min huvudvärk och feber är på väg att döda mig. Begraver mitt huvud i mina armar i hopp om att det ska gå över. Det gör det inte. Varför kan jag inte bara må bra igen?

Bang head

Huvudvärken och febern ihop gör mig själv till min värsta fiende. Jag tänker mycket nu när jag är sjuk. Tänker på mycket dåligt och det gör att jag mår ännu sämre. Tankarna tar över mer och mer.

Bang head

Pratade nyss med J i telefon. Fick anstränga mig väldigt mycket för att ens kunna prata. Vet inte om det märktes men det tog oerhört mycket på mina krafter för att ens kunna prata. Nu värker mitt huvud mer än det gjorde innan. Varför?

God, let me die

Film

Drar nu. Hej

Tufft

Sa jag att de stack nålar i mig idag också? De sydde skiten ur mig. Det är sant.

Jag är grym på att sy

Först

Vill vara först. Ohh fan, tänker ni. Jo, det är helt sant. Har tänkt mycket på det de senaste dagarna. För det är sånt jag gör. Tänker alltså. Vad pratar jag egentligen om?

Jag vet inte

Jag är en musikintresserad person som vill ha ny musik hela tiden och letar på alla möjliga platser för att få tag i det. Letar på myspace, youtube, billboard, p3, bloggar, radio, hemsidor, länkar på platser, tips osv osv.

Want to find it

Jag vill väldigt gärna vara först med att hitta musiken. Vill känna att jag var den första i min bekantskapskrets som lyssnade på musiken. Om än bättre bland de första i Sverige. Det är lite svårt att kolla men jag vet flera band som blivit jättepoppis i Sverige och då har jag lyssnat på dem i kanske ett år om inte mer ibland.

Year 2000

Vet att jag är jättetöntig som tänker och gör så. Men jag gillar känslan. Gillar att hela tiden vara före mainstreamfacket. Gillar att vara lite ensam om att lyssna på det jag gör. Flera band det senaste året jag lyssnat på som kommit starkt till Sverige. Senast var det hellogoodbye. Nästa genre som kommer att slå i Sverige skulle jag tro är scremo. Det är säkert.

Screamo kommer, promise.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Time+people

Jag är en tänkare, funderare, grubblare. Det är mitt sätt att vara. Mitt sätt att vara hjälper andra människor. Min erfarenhet hjälper andra människor. Jag tänker annorlunda mot tidigare. Jämför mig med hur jag var för fem år sedan och du har en helt annan person.

Time changes people

Hamster

Just känner jag mig lite som en hamster. Ni vet kindpåsarna de har? Jag har ungefär det nu. Eller det känns så i alla fall. Jag har en bomullstuss som ska stoppa blodflödet och den ligger mellan kinden och mina tänder.

Jävla hamsterpaj alltså

All I want to do is

to kiss you.

Biverkningar

Även denna gång har jag fått feber av att de drog ut min tand. Känns bra då jag inte redan har sprängande huvudvärk.

Jag lovar, det känns bra.

Tandläkarskräck

Idag tog jag ut min mjölktand. Kan ni föreställa er smärtan i det?

Ouch

Ni som inte var med eller minns när jag fick dra ut min förra tand kan ta del av det här och här. Idag var det i alla fall dags igen. När jag vaknade imorse var jag inte glad för fem öre. Blodet flödade i turbofart i kroppen för att jag var så nervös.

Skulle det bli en ny skräckupplevelse?

Hon tar i bedövning. En gång, två gånger, tre gånger, fyra gånger, fem gånger totalt om jag inte minns fel. Hon börjar med att fixa det lättaste. Det gjorde inte ont. Tur, säger jag. Hon fortsätter och fortsätter med sina verktyg, tänger och mejslar.

Många vektyg blir det.

Jag kan med glädje säga att jag hade minimal smärta mot sist. Gick mycket bättre för att tanden inte var inflammerad eller vad tusan den var sist. Fast en del av tanden ville tydligen stanna hos mig så det tog lite längre tid för den satt på något konstigt sätt.

Tack, äntligen över.

Catch u later!
Your en mjölktand mindre Dytte

Fuck

Jag är lite nedstämd nu. Lite ledsen om jag ska vara helt ärlig. Jag tänkte för mycket. Vet att jag inte behöver tänka på det men gör det ändå. Det riktigt gnager inom mig även om jag inte ska tänka på det.

Fuck

Varje gång jag hör namnet sägas så håller jag andan för en sekund då jag inte vet vad som kommer härnäst. Jag gillar inte den känslan och jag ber om ursäkt för att jag får den. Nu ska vi inte börja prata om tillit osv. Det är personen som bär namnet jag inte litar på.

Fuck

Ibland dör jag

Idag är en sådan dag.

onsdag, juli 18, 2007

Ibland undrar jag

Det enda som hörs är datorfläktens surrande. Resten av lägenheten är tyst, svart och ensam.
Ibland undrar jag om jag kommer fortsätta vara stark. Ibland undrar jag om omgivningen klarar av att jag är svag. Ibland undrar jag bara.

Varje del av mitt hjärta snurrar.

Ibland undrar jag hur mitt liv kommer att se ut. Ibland undrar jag vilka personer som kommer att vara en del av mitt liv. Ibland undrar jag om jag kommer att ha varit nöjd med mitt liv när jag lir gammal. Ibland undrar jag bara.

Varje känsla i min kropp säger att det är fel.

Ibland undrar jag om människor är ärliga mot mig. Ibland undrar jag om jag är ärlig mot dem. Ibland undrar jag om jag är ärlig mot mig själv. Ibland undrar jag om man kan vara ärlig mot sig själv eller om man lever i verkligheten man själv vill leva i. Ibland undrar jag bara.

Varje tanke i mitt huvud säger att jag ljuger.

Ibland undrar jag om jag kommer ångra det jag gör. Ibland undrar jag om jag kunde vara lyckligare. Ibland undrar jag om världen någonsin kommer att förstå. Ibland undrar jag om världen är redo.

Och ibland undrar jag bara.

Dumpad

Jag blev dumpad av min kille ikväll. Tyck för i helvete synd om mig.

Ville bara säga det.

Tack.

tisdag, juli 17, 2007

100 miljoner kronor

Jag har nu i över en vecka frågat nästan alla vad de skulle göra om de vann/fick 100 miljoner kronor. Vad skulle de köpa först?

Mycket pengar.

Många pratade om att sätta in allt på ett räntekonto och leva på ränta. Men det är vad de skulle göra med pengarna. Inte köpa för pengarna. För övrigt är det ett rätt tråkigt svar på frågan. Därför sa jag ännu en gång "vad skulle du KÖPA?"

Vad skulle du köpa?

Nu började folk prata om att de skulle betala av sina egna och familjens lån. Fortfarande inget köp alltså. Jag ställde frågan ännu en gång för att de skulle förstå. Nu började det hända saker i huvudet på dem och de började säga saker de skulle köpa.

Good

Det var blandade svar. Några sa en ny bil, några ett nytt hus, en person sa en ny kamera och en del sa att de skulle köpa en del resor för pengarna. Jag är en av dem som skulle göra det sistnämnda. Hade rest i en månad eller två och bjudit in alla vänner och familj som står mig nära. Hade låtit dem bo på ett lyxhotell i något land de aldrig skulle tänka tanken på eller ha råd att åka till.

Lyx

Men vi är ändå ganska förutsägbara när det gäller detta med pengar. Alla har vi ungefär samma mål när vi får en massa pengar. Resor, bilar och hus är det första vi människor tänker på som vi ska köpa när pengarna trillar in på våra konton. Men om du tänker efter, vad skulle du köpa om du fick 100 miljoner kronor?

Pengarna bara rullar in.

Catch u later
Yours truly Dytte

Snuvig

Jag är grymt snuvig. Ville bara delge er detta.

Ipren

Har inte hjälpt mig idag. Trots att de säger att de ska hjälpa. Jag har fortfarande mått lika dåligt hela dagen. Trots tablettätande.

Ipren sucks today

För övrigt brukar inte tabletter fungera så bra på mig. Jag kan knarka ner mig på tabletter och det känns inte som att det hjälper ändå. Jag gick på pencillin i en månad. Det fungerade inte sådär jättebra om jag ska vara ärlig.

Ohh kill me GOD

Jag gillar inte att vara sjuk för när jag blir sjuk så blir jag sjuk länge och ofta ett tag framåt. Hoppas verkligen inte att fallet är så denna gång. Någon gång måste det väl ändras?

Gotto change

Sjuk

Ont i halsen, snuva och grym huvudvärk har präglat min dag. Hoppas ni har förståelse för mitt minimala bloggande.

måndag, juli 16, 2007

Remember me

You were so young

Jag har haft en grymt bra helg. Underbar om jag ska vara helt ärlig. Kom dit i torsdags kväll och åkte hem idag. Det har varit jättebra. Lite fina citat och så som jag kommer minnas en lång tid framöver.

"Ska vi hångla?"

Sen att man har kallats för buttwhipe har jag ingen kommentar på. Sen att personen som kallar en buttwhipe har sitt eget space och lite fina rörelser med handen som säger "talk to the hand" har jag inte heller en kommentar på.

"Får jag slicka dig runt halsen?"

Catch u later!
Yours truly Dytte

Forever

Man måste ibland offra saker/personer för att nå sitt mål. Ibland måste man fjäska för vissa genom att ge dem saker eller komplimanger. Fy fan vad jag fjäskar för en högt uppsatt person i mediesverige just nu.

Sjukt vad jag fjäskar.

I sitt senaste mail personen skickade stod det, jag citerar "Du fjäskar jävligt bra." slut citat.
Jag vet inte om jag ska vara stolt över att jag är bra på att fjäska eller inte. Jag är inte en sån som fjäskar annars. Verkligen inte. Jag ser det mer som att jag talar gott med/om dem. Absolut inte fjäsk.

Nej då.

Men det var inget illa menat med att jag fjäskade. Personen ifråga tycker bra om mig och jag har etablerat en bra kontakt med denna person. Känns bra. Någon gång kanske jag t o m nämner personens namn. Men nä, inte än. Absolut inte än.

Namedropping

Jag ska för övrigt försöka få tag i en herre också, och se om han kan hjälpa mig med lite saker. Hitills har mina planer fungerat men vi får se.

Plans plans plans

Rykten

Ryktena om min död är klart överdrivna.

Jag har bara varit nere i Malmö och njutit av varje sekund jag fått där.

Inte är jag död inte.

torsdag, juli 12, 2007

Stockholm

Jag trodde det var mina närmaste vänner här i Skara som följde min blogg. Men jag hade helt fel. WAAAAY OFF target. Mina vänner från Skara står idag för 23 besök på min sida. Medan Stockholm kommer och glänser med 51 besök. Med besök menar jag unika besökare.

Stockholmare

Jag funderar och funderar på vem/vilka det är från Stockholm som läser min blogg. Jag kommer på tre max fyra personer som kanske läser min blogg i Stockholm. Men ja, det ger sig väl. Ska allt spåra er, era stockholmare.

Nu drar jag.

Nu är jag hemma

Jag började må dåligt på jobbet idag efter cirka 15 min. Fick ont i huvudet och allt började snurra. Blev väldigt ofokuserad och långsam. Vete tusan vad som flög i mig. Jag gick till chefen och sa att jag mådde dåligt och frågade om jag fick vila en stund och att de satte in en allmän på min plats. Det var lugnt, sa han.

Snurra

Efter att jag vilat en stund sa jag att jag skulle åka hem. Nu var bara problemet hur jag skulle komma hem då jag samåker med ett gäng andra personer som inte mådde dåligt. Jag ringer M och han svarar "mmm". M ligger nämligen och sover. Jag skrattar lite åt att jag väckte honom och frågar om han kan komma och hämta mig. Han vill sova. Jag ringer B som trots lite tidsbrist gör detta mot att jag tankar bilen för sträckan fram och tillbaka. Detta går jag med på och sen var vi på väg hemåt.

Ska nog sova.

Nu ska jag ta en ipren som vanligtvis inte hjälper så mycket om jag inte har riktig tur. Men man kan ju alltid hoppas. Sen ska jag ut på stan och köpa lite saker jag behöver. Sen ska jag nog packa lite till inför helgen.

Iprenmannen.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Jag är trött.

Klockan är 05:09 när jag skriver detta och i detta ögonblick är jag rätt trött. Jag har sovit runt fem timmar (ovanligt? nä) och kommer antagligen att vara rätt trött när jag kommer till jobbet också. Jag är tröttare nu än vad jag var igår med lika lång sömn.

Illa

Nu ska jag strax ut. Bäst att göra sig iordning. Annars blir de väl arga på mig. Men ja, jag kommer ha såååååå kul på jobbet idag. Jag lovar att det inte kommer gå segt. Inte alls. Det är enbart för att jag ska iväg. 8 h kommer kännas som 16 h.

Suck

onsdag, juli 11, 2007

Hela ångestfabriken är ett helvete

Jag lovar. Var idag på exporten och det var inte alls kul. Eller ja, det var hyfsat. Men fortfarande så lyckas jag alltid få de sämsta platserna när det gäller ångestfabriken.

Men man kan väl få ha lite tur?

tisdag, juli 10, 2007

Sugen

På kusten är jag. Hade det riktigt skönt när jag var där senast och jag längtar faktiskt tillbaka dit. Hade gärna spenderat en sommar enbart på kusten. Men nu får jag inte det.

Tusan

Pärlleopard

Ibland krävs det inte mer än en pärlleopard. Det är säkert.

Allsång på skansen

Jerry Williams, vi skickar en ambulans till allsången nu. Håll ut.

Ibland är det inte kul på ångestfabriken

Idag jobbade jag med Vatim och Hassan. Kan säga att det inte utväxlades många ord oss emellan. Eller ja, jag jobbade med en åt gången. Bara för att visa att man verkligen inte hade någon att prata med. Men Hassan är lite rolig men också lite skum. Vatim verkar mest arg.

Arg på mig?

Hassan sa då och då lite saker som man inte förstod något av. Sen skratta han på något roligt sätt. Jag skrattade mest åt honom för jag förstod inte ett jota av vad han sa faktiskt. Han ropade faktiskt jalla jalla till mig då jag var långsam på att trycka på en knapp.

Push the button

Vatim klagade mest på mig. Han gick runt och muttrade något och sen är han en nära två meter lång bosnier så han är lite skräckinjagande faktiskt. Men varför han klagade har jag ingen aning om. Han sa något på bosniska till mig och jag såg ut som ett frågetecken. Då skratta han.

Han är faktiskt skum.

Jag arbetar faktiskt med väldigt skumma personer. Sen har mina chefer fått för sig att jag är en skitbra kille att ha på allmän resurs då jag inte klagar bara jag slipper helvetet på jorden. Tredje gången av fyra de sätter mig som allmän nu.

Jag klagar inte

Catch u later!
Yours truly Dytte

Min systerson

Heter Samuel. Han kom en dag gallskrikande ut till sin far som pratade i telefon med hans mor. Hans far frågar pojken vad det är för fel. Samuel förklarar att han kommer sakna mamma och pappa när de är i himlen. Att de kommer dö före honom och att han absolut inte vill det. Samuel fortsätter att gallskrika. Samuels pappa försöker trösta pojken. Min syster och hennes man är inte i närheten av att dö av ålder om man säger så. Varför oroar han sig då?

Sa jag att Samuel är 6 år?

måndag, juli 09, 2007

Barnvakt

Min syster vill att jag ska vara barnvakt. Vi får se.

Gamla goda tiden

När jag var liten var det så att jag "ägde" ett sega om jag inte minns fel. För att inte ljuga så låt oss säga spelkonsol. Alla blir därför nöjda om jag säger spelkonsol och kan inte säga att jag ljuger.

Så det så.

I alla fall. När jag var liten dvs runt en 10 år så ägde jag en spelkonsol. Jag spelade väldigt mycket på denna spelkonsol och eftersom man som tioåring inte tjänar några stora pengar i månaden kom jag på en idé.

Idé?

Jag har en lillebror som också älskade att spela på "min" spelkonsol. Smart som jag var så tänkte jag att jag slår två flugor i samma smäll. Vad pratar jag nu om? Jo, jag behövde pengar till mitt godis. Jävligt viktigt det där med godis på den tiden ska ni veta. Jag skulle låta min bror betala för att få spela.

En genial idé.

Jag tog 10 kr för 5 min. Detta skulle göra mig rik mina damer och herrar. Det här var början på något stort. Min bror som samlade ihop alla pengar han bara kunde för att få spela var snart pank. Om inte hans ekonomi fungerade skulle därför inte min göra det. Därför lät jag han ibland få gratisminuter. Inte många för då skulle han tro att han fick spela när han ville. Men jag ville se pengarna på bordet.

Beroende

Efter ett tag kom min bror på en lika genial idé som jag, nästan. Han skulle gå till våran mamma och få pengar av henne till sitt spelberoende som startade när han var 7 år gammal. Det gick bra tills han hade lyckats skrapa ihop 50 kr av henne i olika omgångar. Hon blev fundersam över varför och frågade till slut varför han hela tiden bad om pengar.

Spelberoende vid 7 års ålder kan aldrig sluta väl.

Han förklarade enkelt och sa att han behövde pengarna för att spela. Hon förstod inget förrän hon följde efter honom till vardagsrummet där han gav mig pengarna för sina 5 min av lycka. Min mor blev givetvis fly förbannad och gav mig en örfil. Jag tvingades att betala tillbaka hela min förmögenhet som låg på 70 kr ungefär.

Bankrutt

Min framgångssaga var över innan den ens börjat. Tänk er om jag fått fortsätta min bana som affärsman. Jag hade idag ägt (enligt några snabba tryckningar på miniräknaren) 281050 kr om jag fått in 70 kr varje dag från den dagen jag fyllde tio tills jag fyllt 21.

Snacka om att sabba min karriär.

Catch u later!
Yours truly

Titta

Jag lovar att jag inte vill säga något, eller?

Förlåt

För att jag inte bloggat så mycket idag. Men det har inte varit en jättebra dag för mig. Först sover jag max 2 h (får jag skylla mig själv för). Och sen så lyckas jag försova mig så den jag åker till jobbet med fick ringa och väcka mig. Jäkligt illa kan jag säga. Sen var jag satt som allmän resurs idag igen. Slapp dock pizzaosten.

Tack

Jobbade kanske halvdag idag om man ska se till timmar sett. Var väldigt skönt. Satt en halvtimme i massagestolen på jobbet också. Inte sådär jätteskönt om jag ska vara ärlig. Men jag fick något att göra för en stund i alla fall. När jag kom hem pratade jag med J och min lycka var gjord. Efter samtalet tog det inte alls lång tid innan jag somnade och vaknade för dryg en halvtimme sen.

Trött?

Nu är jag trött, svettig, äcklig och hungrig. Bara så ni vet. Därför ska jag nu gå och hämta en drickyoghurt. Sägs att jag ska till Gbg och kolla allsvensk fotboll imorgon. Tänk vad ryktet går. Får se vad jag hinner. Känns som jag är i tidsnöd.

Allsvenskan suger för övrigt

J är ute på middag med sin familj för att fira hennes födelsedag. Det förtjänar hon verkligen efter att ha varit på torra och icke leriga Roskilde. Hon verkar mer utvilad än vad jag är idag och det förtjänar hon. Hoppas bara jag är pigg imorgon.

Piggelin

J fyller år.

Vill bara säga grattis till J som blir stor idag.

GRATTIS J

söndag, juli 08, 2007

Min vän Linus

Linus har en "vän" som heter Linnea. Man kan säga att jag ogillar henne. Eller ogillar och ogillar, jag ogillar henne inte. Jag hatar henne nog mer för att vara exakt. Kanske inte hatar heller men det är nära.

Hate me.


Han pratar med henne nu. Jag ogillar det kan jag säga. Hon sårade honom grymt mycket en gång i tiden och var allvarligt talat jävligt taskig mot honom då. Jag gillar inte riktigt det att vänner till mig får skit om de inte förtjänar det. Han förtjänade verkligen inte det han fick utstå från hennes sida.

Idiot.

Och ja, jag har sagt till han flera gånger att sluta prata med henne. Hon är, enligt mig, en idiot. Om hon läser min blogg så får hon reda på det. På ett sätt hoppas jag att hon gör det. Så hon vet vad jag verkligen tycker om henne.

Varför?

Varför pratar han då med henne? Han hade ju slutat prata med henne men började prata med henne igen. Ja, fråga mig inte varför han pratar med henne. Tror han vill ha ett kvinnligt bollplank och hon fungerar väl som det. Men jag tror att han på något konstigt sätt fortfarande gillar henne, trots allt hon har gjort mot honom. Varför kan jag inte förstå. Jag ville bara yttra mitt missnöje med att han pratar med henne. Det är nog ingen annan än han själv som förstår varför han pratar med henne. Sure, låt det vara så då.

Sluta prata med henne.

Catch u later
Yours truly Dytte

Teater

Jag kan nu berätta att jag var iväg på teater. Inte en sån där man sitter still och tittar i två timmar utan nu var det upplagt lite mer som cluedo. Vi skulle alltså lösa en mordgåta. Kalaset gick på 600 kr (!!!!!!)

Inte billigt

Teater var det ja. Vi fick 8 misstänkta mördare och varje person var med i fyra olika scener med de andra karaktärerna. Man fick ledtrådar och möjliga motiv vid varje möte karaktärerna hade. Och eftersom det hela utspelades samtidigt, mötena alltså, så kunde man inte vara med vid varje möte och få alla ledtrådar.

Inte bra

Man fick därför dela upp gruppen så bra som möjligt. Ett tag bevakade vi fyra olika personer för att få så många ledtrådar som möjligt. Vi var fem personer i hela sällskapet och det betydde att vi gick själva en hel del. Jag kan säga att när "föreställningen" var slut så var det inte någon i vårt sällskap som hade gissat rätt.

Inga deckare där inte

Sen kom grande finale. Vi skulle försöka knäcka en kod till ett kassaskåp som innehöll en diamant. Det sällskap som först knäckte koden till kassaskåpet och öppnade det fick diamanten. Vi fick rätt på fyra av åtta siffror och vi fick därför inte diamanten. Oväntat? Nja, lite faktiskt. Det kändes som vi hade rätt. Men icke då.

Otur.

Men det var kul. Oväntat och väldigt roligt även om alla i sällskapet tyckte att mordgåtan var oerhört svår. Kunde vara praktiskt taget vem som helst av karaktärerna. Som sagt, väldigt kul och inte det man vanligtvis går på. Så det var kul att få uppleva något nytt.

Try something new

Åker

Spela ett parti sudoku så länge

Hemvärnsman livar upp stämningen

Om ni inte har läst det i aftonbladet kan jag berätta för er att en hemvärnsman sköt med en ak4 inatt..... i SKARA. Vem har sagt att det inte händer något här i Skara?

Va? VA? VA? Vem?

Och nej, jag känner han inte. Men ni kan läsa mer här.

Ska iväg på .......

Jag får inte skriva vad det är jag ska iväg på än för vissa som ska med kanske läser min blogg. De får nämligen inte veta vart det är vi ska. Lite hemlis förstår ni. Men det är dyrt som sate kan jag säga. En studerande som jag skulle inte gladeligen slänga upp de pengarna om jag säger så.

Hemligheternas kammare

Kan säga att vi ska åka 86.2 km. Det är bara börja räkna på vart det kan vara mina damer och herrar. Hmm de skulle komma vid halv tolv eller något. Kanske dags att äta frukost och duscha?
Kan vara en bra idé.

Good idea.

Berättar vad det är när jag kommer hem från det. Ska bli intressant. En upplevelse om inte annat.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Ingen koll

Jag hade ingen tvättid igår. Typiskt mig att glömma av det. Linus upplyste mig om att vi har tvättid idag och inte igår som jag trodde.

Guldfisksminne?

Mitt minne mår inte bra känns det som. Inte alls.

Catch u later!
Yours truly Dytte

lördag, juli 07, 2007

Inte undra på

Jag har sen jag bytte design på sidan undrat varför det inte kommer någon som läsar på min blogg. Kom på det nu, jag har inte lagt in koden så att jag kan se vilka som läsar och hur många ni är.

Nu ska det funka.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Tristess

SOM SATE

Tvättdag

Idag igen bara för att vi var lata sist vi hade tvättid.

Suck

Making April

Håll koll på det namnet.

Kelly Clarkson

Hennes nya album suger. Jag gillar hennes första platta. Hade därför stora förväntningar på denna. Men nä, den är kass. Fullständigt värdelös, enligt mig.

Köp den inte

Snälla

Kan ingen berätta för Horia-Ion Hora vad hennes (?) namn betyder på svenska?
Hon (?) bor i Alvesta och har antagligen ingen aning om varför alla ropar på henne när hon är ute på stan.

Numret? Ja, klart det finns på hitta.se

Alltså hitta.se

Leta upp detta numret på hitta.se: 073-2560909

Seriöst, jag tycker synd om personen.

Ny design

Jag ordnade en ny design. Är inte klar än, ska leka i fotoaffären.

Sudoku

Kan man nu spela på min sida. Lite halvrolig grejj att ha bara. Har jag själv något att göra när jag är inne på sidan.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Ha, jag har rätt

Ständigt får jag säga till vänner att det heter "Dra alla över samma kam" och inte "dra alla över samma kant".

Talesättet, som egentligen lyder skära alla/allt över en kam, innebär att man bedömer allt eller alla i en klump utan nyanseringar eller hänsyn till den enskilda individen. Oftast förekommer det i nekande konstruktioner som "man ska inte skära alla över en kam". Uttrycket har sitt ursprung i den tyska frasen alle über einen Kamm scheren, och egentligen handlar det om fårklippning - om att man vid klippningen inte skiljer på den grova och den fina ullen, det vill säga att man går till väga på samma sätt oavsett varierande egenskaper hos det man klipper. Man behandlar allt lika utan hänsyn till kvaliteten.

Källa SVD

Äntligen får jag rätt.

Läser

Igenom J:s gamla blogginlägg. Jag lovar det måste vara ett hundratal. Varje månad är nämligen jättelång. Nu ska jag fortsätta med mars.

Here we go.

Catch u later!
Your reading Dytte

Ordspråk

Anledningen till att män ger sina könsorgan smeknamn är att de inte gillar att en främling fattar 90% av deras beslut.

Pessimist

Är jag när jag inte kan prata med J har jag upptäckt. Men nu har jag fått reda på att hennes mobil antagligen har torkat och att den fungerar igen. Denna information fick jag kl 03:01. Jag sov. Figge började vicka. Jag vaknar. Läser. Ler. Somnar om.

Great

Kommer antagligen bli positivare nu när jag vet att hennes mobil fungerar igen. Det gör att jag i alla fall har möjligheten att ta kontakt med henne om jag vill. Vetskapen är oftast det som lugnar mest.

Tada

Catch u later!
Yours truly

Tidigt

Fråga mig inte vad jag gör uppe nu. Jag vill sova men min kropp och hjärna verkar vilja vara vakna.

Gäsp

Har sovit konstigt hela natten. Var vaken när Linus kom hem efter sitt festande igår. Jag tror jag mest sluddrade och man kunde väl tro att det var jag som hade varit ute och festat. Säger mycket osammanhängande saker när jag är trött. Roliga saker dock.

Trött

Nu ska jag försöka sova igen. För jag är skittrött. Orka vara vaken vid den här tiden på en lördag. Om det varit i början av Juni så visst. Då hade jag varit vaken sen 6. Men nu har jag vant mig av med vanan att gå upp så tidigt.

Bra eller dåligt?

Catch u later!
Yours truly Dytte

No homemade pizza

Halva gänget svek och vi som var kvar orkade inte göra pizza. Därför....inga bilder.

Oväntat.

fredag, juli 06, 2007

Ut

och åker inlines nu. Själv. Men det får gå. Ha det så kul

J ringde nyss

Jag pratade med henne i 1.44 minuter. STORT misstag. Jag förstår inte varför jag inte pratade med henne längre. Varför gjorde jag inte det då? Jo, för hon sa att hon lånade hennes kompis mobil för hennes egen var knas.

Det regnade hela dagen på roskilde igår.

Hennes mobil klarade inte av allt regnande igår och la därför av om jag förstod det hela rätt. Och om det är något jag inte gillar så är det när personer ringer till mig från någon annans telefon för jag får dåligt samvete. Det är en sak om det är deras egen. Men nu lånade hon sin kompis mobil och sa dessutom att det var dåligt batteri och att vi därför inte kunde prata länge.

No no no

Fråga mig inte varför jag inte gillar det. Men jag har någon stresstanke i bakhuvudet och klarar verkligen inte det. Förlåt J för att jag inte pratade med dig längre än vad jag gjorde. Nu går det ju inte heller att få tag i henne då hon hade satt i sitt kort i hennes väns mobil. Skickade ett sms men det lär väl aldrig komma fram skulle jag tro.

Suck på mig själv.

Förlåt igen J för att jag inte pratade med dig så länge. Hann knappt prata med dig. Det ångrar jag verkligen nu. Men inget jag kan ändra på. Förhoppningsvis torkar din mobil och blir fit for fight igen. Annars lär man väl inte få höra av dig förrän på Måndag.

Ha det bra.

Catch u later!
Yours truly Dytte

ps jag hann inte fråga det jag var orolig för och lär inte kunna göra det förrän hon kommer hem nu. ds

18 saker en kille aldrig skulle säga

  1. Jag tycker Barry Manilow är en cool snubbe.
  2. När jag ändå är uppe, ska jag hämta en öl till dig.
  3. Jag tycker håriga bakar är enormt sexiga.
  4. Hennes tuttar är helt enkelt för stora.
  5. Ibland vill jag bara bli kramad.
  6. Den där bruden i 'Mord och inga visor' ger mig ståfräs.
  7. Det är klart att jag kan sätta på en kondom.
  8. Vi har inte varit och shoppat på evigheter, kom så sticker vi iväg och jag kan hålla din handväska hela tiden.
  9. Äh, vi struntar i Sportspegeln och ser på Oprah Winfrey i stället.
  10. Jag tror vi är vilse, vi kan väl stanna och fråga någon.
  11. Här, älskling, du kan få ha fjärrkontrollen.
  12. Kan du inte följa med ner till stormarknaden och hjälpa mig köpa ett par skor.
  13. Antonio Banderas och Brad Pitt? Den här filmen måste jag se!
  14. När jag ändå ska upp, ska du ha något?
  15. Om du inte har något planerat, vad säger du om att ta en sväng till tapetaffären?
  16. Vi pratar aldrig längre!
  17. Glöm fotbollen! Melrose Place går på trean.
  18. Sex är inte så viktigt, jag vill bara bli kramad!

Jag är inte värd så mycket säger dem.

$4490.00The Cadaver Calculator - Find out how much your body is worth

Vilken åldersgräns skulle det vara på min sida?

Online Dating

Funboxreklam

De reklamsnuttarna tycker jag är jätteroliga. Massa ungar som är störtsköna.

Lyssna på mix megapol så får ni höra dessa reklamsnuttar.

Ikväll

Ska jag göra pizza med vänner. Första gången vi kommer att göra pizza faktiskt. Vi får se hur det blir. Vi brukar ha herrmiddagar här hos mig och Linus vanligtvis då vi gör mat och har jävligt kul ihop.

Lite småvuxna.

Herrmiddagarna vi har är trevliga och vi njuter från början till slut. Även fast det känns som att en bestående del av herrmiddagarna (förutom att äta) är att spela singstar. Kan kännas lite sådär ibland.

Börjat tröttna.

Jag ska se i alla fall se om jag kan ordna lite bilder på de gudomliga pizzorna det kommer att bli. Vi får väl se om det blir bra eller inte. Men ett tappert försök ska vi göra ikväll. Sen efter det blir det film. Några förslag på film?

Wish me luck.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Äntligen lite sol

Som rubriken säger så är det sol här idag. Om än med en del moln på himlen. Men kanske kan det vara så att man kan åka lite inlines idag.

Älska inlines.

Jag brukar åka runt en timme beroende på om jag är själv eller inte. För det mesta är jag själv. Kanske att E:s pappa vill följa med mig idag? Har aldrig åkt med han innan men vi pratade om att åka ihop sist vi sågs.

Åka med mig?

Finns inte för många i min kompiskrets som gillar att åka inlines. De flesta äger inte ens ett par inlines. Jag känner till kanske 3-4 personer i min bekantskapskrets som åker. Men jag har bara åkt med en av dem om jag inte minns fel. Sen är inte Skara någon inlinesstad heller om jag säger så. Tror inte att alla gator är rena från gruset kommunen slängde ut i vintras.

Skaras kommun suger.

Jag börjar tröttna på den här staden om jag ska vara ärlig. Om jag ska vara helt ärlig så ska jag en dag flytta härifrån. Inte för att de inte sopar gatorna när jag ska åka inlines. Utan att de är så sega med att ta beslut och när de väl tar beslut så är det dåliga sådana.

I´m sorry.

Bloggtrafiken

Tidigare var det så att mina besökare låg på kanske 3-4 om dagen. MAX. Jag bloggade kanske en gång varannan vecka eller en gång i månaden då. Nu bloggar jag hela tiden och det märks. Min trafik på sidan ökar sakta men säkert.

Slow

Ena dagen hade jag 3-4 unika besökare. Dagen efter steg den upp till 50 besökare. Det är en klar förbättring. Det beror nog på att ena dagen hade jag ett jättegammalt inlägg. Dagen efter fanns där en massa nya inlägg och tydligen spred sig ordet om att jag var igång och bloggade igen.

Blogging dytte

Kul att mina gamla läsare har hittat tillbaka hit igen. Eller i alla fall en del av de läsare jag hade tidigare. Innan hade jag ett hundratal som läste varje dag. Nu får jag se tillbaka på min storhetstid med glädje i sinnet istället.

Hoppas ni stannar.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Hur kommer det sig?

Att jag gick från att vara så arg till att bli som en filbunke? Det hela stavas J. Efter min springtur så skulle jag nämligen prata med J. Hon får mig alltid att bli lugn och trots att kanske hela världen skulle krascha runt omkring mig så vet jag att hon bara kan säga ett ord så blir allting bra.

J är bra.

J vet inte om detta och det kommer nog ta en stund innan hon hittar det här inlägget när hon kommer hem så det lär dröja ytterliggare en stund innan hon får reda på det.

Unaware of the situation

Catch u later!
Yours truly Dytte

Minns ni?

Det där jag sa om att jag blev fullständigt krossad? Jag tror jag överdrev lite. För jag blev inte fullständigt krossad. Blev mest lite förbannad för en stund och efter springturen så var det rätt lugnt.

Cool

Det var en hel del hårda ord som kastades omkring i den vevan. Men det la sig väldigt snabbt efter springturen. Kanske ett lite förhastat inlägg. Kanske skulle lugnat ner mig först. Det kan vara så. Man är lite snabb på tangenterna och några minuter senare finns där ett blogginlägg om hela situationen.

Blogginlägg.

Tänkte bara meddela att det inte var så farligt som det lät. Även om jag var väldigt förbannad just då.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Roskilde

är en enda stor lervälling

Bloggberoende?

68%How Addicted to Blogging Are You?

Orolig

J är på roskilde och jag är orolig. Kanske är jag töntig som är orolig för det. Men då får jag vara det. Skickade ett sms till henne tidigare idag med en fråga. En fråga jag inte fick något svar på. Har full förståelse för att hon inte svarar direkt.

Direct

Har aldrig förväntat mig att personer ska svara på sms direkt. Men nu har jag inte fått svar på x antal timmar och nu borde hon ha sett mitt sms. Jag ville verkligen ha svar på den frågan för pga av ett litet sms så har jag gått på nålar hela dagen.

Sms

Detta tillsammans med att jag fick tillbringa min dag i helvetet på jorden har inte gjort saken bättre. Har idag mått så dåligt att jag inte vetat vart jag ska ta vägen för att jag varit orolig och jobbat med något man blir mentalt skadad av.

Dessa nålar.

Jag hoppas verkligen att allting är okej och att hon svarar mig sen. Annars vet jag inte vad som händer. Kommer inte bli någon bra dag idag i så fall om jag säger så. Nålarna kommer ännu en gång finnas under mina fötter. Fan.

Needle in my feet.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Två pojkar

När jag var på väg till jobbet idag så såg jag två små killar. Kan ha varit max 7 år. De gick längs vägen med ärtrör i handen. Jag skrattade lite för mig själv där i baksätet och tänkte tillbaka.

Way back

När man var så liten hade man egentligen inga problem. Det enda man brydde sig om var om man fick lördagsgodis på lördagar och fick se på barnprogram som gick på tv. Då var man nöjd. Ja och kanske någon leksak då och då. Det var lyx på den tiden.

Lyxa till det.

Man hade inga problem för man visste inte vad vuxenvärlden var för något. Det är vuxenvärlden som för med sig problem. Alla vuxna som gör barnen ledsna. Utan de vuxna hade det inte funnits något lidande. Om alla var barn hade det varit världsfred och total lycka över hela jorden.

Vuxna.

Nu är det inte så. Nu lever man i sin bekymmersfria värld tills man blir vuxen. Då kommer problemen. Då kommer pengar och prylar in i ens liv. Saker som inte var så viktigt när man var liten. Bara man hade råd med en godispåse på lördagen så var ens lycka gjord. Tänk vad bra man hade det.

Ta mig tillbaka

Catch u later!
Dytte

Fortfarande en del av ett helvete

När jag jobbade med pizzaosten var jag inte ensam. Nä, men då måste du väl haft roligt tänker kanske ni. NEJ, det hade jag inte. Jag fick vara med två tjejer som jag känner ytligt för de, liksom jag, är sommarjobbare.

Sommarjobbare är bra.

Under hela tiden jag var med dem vid pizzaosten så pratade de väldigt ytligt om allt möjligt. Ni vet människor som inte verkar gillar varandra men när de träffar varandra så är de övertrevliga mot varandra. De var så mot varandra. Herregud, jag höll på att spy.

Övertrevlig

Varför inte bara vara ärliga mot varandra och säga som det är? Nä, istället skulle de "gulla" fram och tillbaka. Vad är meningen med det om de ändå inte verkar gilla varandra. "Min syster var lucia på katedral". Ja? So? Who cares? Vem bryr sig om att hennes syster var lucia på hennes gamla skola?

Ingen?

Så inte nog med att de placerade mig i helvetet på jorden. Nu drog de till med lite häxor också. Även om chefen sa att jag jobbade bättre om jag hade något fint att titta på. Jag svarade "min flickvän är inte här". Han tystnade rätt snabbt. Jag skrattade.

Två helveten i ett. Kan det bli bättre?

Catch u later!
Yours truly Dytte

En del av ett helvete

Idag var jag satt som allmän resurs som det så vackert kallas på vårt kära ångestfabrik. Jag fick under den första timmen en välbehövlig rast. Jag njöt. MYCKET!!! Sen kom helvetet till mig. Jag lovar, det var/är helvetet på jorden.

Pizzaosten

Ordet man hade hört andra säga med hat. Dit fick jag komma. Hela grejjen med pizzaosten är att man ska öppna kartonger med ost som ska bli, ja just det, pizzaost. De "små" rackarna väger några kilo styck och man får först skära upp tejpen, öppna lådan, titta på osten, ta ut osten ur lådan och titta lite till, bedöma om det är en bra eller dålig ost och sen tejpa igen den igen.

Fy fan

Detta gör man tills...... ja tills du dör kan man säga. Låda in och låda ut. Det är ett rent helvete alltså. Men vad gör man inte för företaget? Men efter lite hundögon och att jag förklarat för min chef att den typen av jobb var mentalt knäckande för mig och att jag skulle skicka psykologräkningen till honom så sa han att han skulle se vad han kunde göra.

Tack

Efter 20 min kommer han och meddelar mig att jag får ställa mig vid en linje och jobba istället. TACK GODE GUD FÖR ATT DU HÖR MINA BÖNER. Fick jobba där de tre sista timmarna och det var en fröjd för min mentala hälsa.

Gud är god

Catch u later!
Yours truly

torsdag, juli 05, 2007

Jobba

Nu ska jag iväg och jobba. Jag ska packa ost idag. Fy fan vad kul jag kommer ha. Återkommer med en fem sidor lång recension om mitt jobb när jag kommer hem. Jag lovar.

Eller inte.

Ångestfabriken, Götene. Here I come. Cheese look out.

Hells Angels

Tydligen var dessa mc-knuttar på det lokala utestället här i lördags. Stämningen blev, vad jag förstod det som, väldigt hotfull. Tydligen hade vakten bett en av dessa mc-knuttar att ta av sig hans jacka. Detta för att vakten trodde att hells angels-medlemmen bar på ett vapen.

Ohh fan

Knuttens svar blev "Vem ska tvinga mig?" och spände blicken i vakten. Vakten blev tyst och lät knutten gå in med jackan på sig. Deras närvaro förstörde också festen för de flesta blev rädda och vågade inte göra för mycket i närheten av mc knuttarna.

Undra varför

Catch u later!
Yours truly Dytte

Dagens låt

Dagens låt: Rihanna Cry

Alex Schulman

Ska tillkännage något kl 14:00 idag. Något som skulle vara bra för honom och hans bror vad jag förstod det som. Skulle tippa på att det har att göra med deras planerade mediehus. Men man vet aldrig med den där Alex.

Alex, en liten luring.

Kolla in på hans sida vid en 14:01 så borde du vara en av flera tusen andra som vill veta vad just lille Schulman har för sig.

Han ska gifta sig snart.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Mobil

Vem ringde du till senast?
Kero.

Vem ringde dig senast?
Hampus.

Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
Har inte fyra mottagna sms nu.

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
Om jag inte har fyra så lär jag inte ha 12.

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
Eftersom jag fortfarande inte har ett 4:e sms så lär jag som sagt inte ha sex stycken heller.

Vad står det i ditt 6:e skickade sms?
Rensade det precis innan jag började skriva på denna.

Har du några utkast?
Icke.

Vad har du för kontakter som börjar på..
T?
Tanja, Tanja C, Therese, Tobbe Coop, Tobias, Tomas.

M?
Magnus Elfsborg, Magnus, Malin A, Malin K, Malin Lilja, Malin L, Marcus G, Marcus J, Marcus O, Maria, Marianne, Markus P, Markus IMG, Martin, Melissa, Micke, Mikael, Mums, Mårten.

J?
Jenny Andersson, Jenny A, Jens, Jesper, Joakim Elfsborg, Jobbet, Joel, Johan A, Johan O, Johan S, Johanna L, Johanna R, Jonas, Jonatan, Josefin, Jörgen.

Nya sällskap

Ni vet när man kommer som ensam person i ett helt nytt sällskap. Man är kanske lite tyst i början och försöker känna av hur människorna är. Eller så är man totala motsatsen och försöker verkligen komma in i gänget direkt.

Gang

Adam försökte det senare. Komma in i vår jargong så fort det bara gick. Ibland blev det därför att man bara satt tyst och försökte fatta vad han mena. Eller så var det så att man inte tyckte det han sa var roligt. Då satt man bara där och försökte ignorera honom.

Så det kan bli.

Ibland tycker man synd om de nya som kommer. Men så tänker man att va fan man är själv ny ibland. Men det är fortfarande lite roligt att skratta åt. Eller hur?

Catch u later!
Yours truly dytte

Adam "Alsing"

Jag var ju som sagt på bio nu ikväll. Med F, T och A. A:et står för Adam "Alsing". Han är en grabb på 14 år. Jag vill gärna kalla honom Adam "Alsing". Han är lite liten men fick följa med på Transformers ändå. Adam är T:s bror.

Family

Adam är lite rolig. Men inte lika rolig som orginalet. Det fick vi erfara då han försökte skämta om asiater. Det slutade med att jag skrattade åt honom än med honom. Snyggt försök annars av vår käre Adam.

Käre? Nja.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Ps
han är inte ens lik Adam Alsing. Inte ens lite.
Ds

Transformers recension

Ingen objektiv recension från min sida just nu. Men filmen var sådär alltså. Kanske inte min typ av film. Men jag hittade aldrig någon riktig story förutom den där satans kuben och den var lite lam.

Kub?

Jag skulle inte betala för att få se den igen. Inget jag heller längtar efter att få köpa när den kommer ut på dvd. Men nu har jag sett den i alla fall. Nu har jag rätten att klaga på den.

Klaga

Catch u later!
Yours truly Dytte

onsdag, juli 04, 2007

Utmanad

Tre saker/personer jag inte förstår mig på:
Oärliga personer
Sverige
Silverfisken beslut att blogga på metro

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
Lönebesked
Bankdosa
Pennburk

Tre saker jag sitter vid:
Bordet
Laptopen
Fotöljen

Tre saker jag gör just nu:
Lyssnar på Mix megapol
Pratar med Therese
Bloggar

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Träffat Bono
Resa världen runt.
Gett ut min bok

Tre saker jag kan:
Skriva
Hjälpa människor
Vika en t-shirt på 3 sek.

Tre saker jag inte kan:
Vifta på öronen
Sjunga bra
Spela amerikansk fotboll

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
Rihanna - Cry
Dig själv
Dina föräldrar

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Hur man skriver en artikel på bästa sätt.
Hur man gör en intervju för att få ut så bra information som möjligt.
Att dyka.

Transformers

Är biofilmen jag ska se ikväll med F, T, A. Jag vet inte om den kommer vara bra, men jag hoppas det.

Good?

Får väl ge den en snabb recension inatt när jag kommer hem.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Back

Kom precis hem från min löprunda. Det var skönt att springa i regnet och alla vattenpölar. De har ett sorts lugn i sig. Ett lugn jag sökte.

Lugnet lägger sig sakta

Varje person jag sprang förbi kollade konstigt på mig då jag sökte mig till vattenpölarna. Vissa boskatavligt hoppade jag i om de var stora nog för att dränka fötterna. Någon skrattade och frågade om jag var sugen på att bada. Jag kollade snabbt på mannen som sa det och frågade om inte han också var sugen. Han skrattade och tog sen och sprang rakt igenom den största vattenpölen som var närmast. "Det regnar ändå" sa han och jag sprang vidare.

Bra

Mina joggingbyxor var blöta upp över knäna och det var skönt. Men tungt periodvis. Skorna var fullständigt dränkta i vatten och det lär ta en dag eller två att få dem torra igen. Om det var värt det? Givetvis. Inget rensar huvudet så bra som en joggingrunda i totalt ösregn.

Testa

Catch u later!
Yours truly Dytte

Springer

Gör jag den närmaste timmen.

Fuck this.

Catch u later!
Dytte

Efter detta

kommer ingenting.

Remember that

Absolut ingenting.

Remember that

Kommer ingenting.

Remember that.

Absolut ingenting.

Remember that

Aldrig mer.

Remember that

Nä, aldrig mer.

Remember that.

Hämnden är ljuv

Svaret på mitt inlägg kom snabbare än jag väntat mig. Svaret var mer oväntat och oj, vilket svar.
Snacka om att krossa mig ytterligare en gång. Egentligen borde jag inte bry mig men det gör jag. Varför?

Jag vet faktiskt inte.

Fullständigt krossad. Det hade jag verkligen inte väntat mig.

Tack.

Mitt humör sjönk från toppen till botten.

Skit.

Catch u later!
Not your Dytte

Det regnar

Bra

Crush my heart

This time was different. You can trust me and love me forever. I will never let you down.

Kärleken blomstrade och allting var frid och fröjd. Jag hade hittat en tjej som tyckte om mig för den jag var. För att jag var jag och ingen annan. Jag öppnade mitt hjärta för henne och hon sitt för mig.

Open your heart

Vi träffades och umgicks och verkligen njöt av hela situationen. Kunde man äntligen ha hittat rätt? Lycka varje gång jag tänkte på henne och hon verkade alltid så glad varje gång jag pratade med henne och träffade henne. Jag tog en vecka då jag enbart spenderade tid med henne och hennes familj.

Semester från helvetet

Första två dagarna gick bra. För första gången sa vi till varandra att vi älskade varandra. Total lycka kan tyckas. Efter den kvällen gick allt utför. Hennes föräldrar blev arg på henne för att hon inte hittade på saker vi kunde göra. Hon blev arg på mig för att jag inte längre kändes som den rätta.

Avstånd

Hon blev mer och mer avståndstagande. Och det verkligen jättesnabbt. När vi var i Danmark med hennes familj så var det mer att jag var en person som egentligen inte skulle fått vara med. Men för att vara snäll mot mig fick jag ändå följa med. Resten av min tid hos henne var jag nog mer med hennes lillebror än med henne. Hennes föräldrar blev arga för det och sa till henne att vara med mig. Hon blev då i sin tur arg på mig för att hon visste varför jag var med honom. För att hon inte ville vara med mig.

Arg

En kväll minns jag tydligt. Jag var jätteledsen, förbannad och förtvivlad. Ville bara därifrån om jag så skulle behöva gå de 26 milen som det var hem. Den kvällen bråkade vi och jag var på väg att dra. Hon ville inte att jag skulle gå. För då skulle det se väldigt dumt för hennes föräldrar. Hon skulle hamna i dålig dager. Hon sa det inte rent ut men jag visste att det var så. Dagen efter åkte jag hem. Hon skyllde på att jag skulle hem och jobba och att det var anledningen till att jag åkte hem.

Jobba? Nä

Två dagar efter att hon sa till mig att hon älskade mig tog hon mitt hjärta och krossade det. Tiden som följde efteråt var det jag som gjorde fel och jag var den största idiot hon någonsin hade träffat. Kärleken som fanns där försvann så snabbt att jag inte ens hann märka det. Anledningen till att det tog slut enligt henne var att hon FUNDERADE på att bli aupair ett år senare och inte ville att det skulle bli allt för seriöst mellan mig och henne. Någon vecka efter detta blev hon ihop med sin nuvarande kille som hon träffat under tiden jag och hon var ihop.

Love is gone

Idag har jag och hon sporadisk kontakt. Hon har aldrig bett om ursäkt för sitt beteende eller för sakerna hon kallade mig. Hon anser att jag hade lika stor del i det som hon hade.
När hon läser detta kommer hon att bli fly förbannad och anse att det är mitt fel. För det är det alltid. Inte hennes fel. Alltid någon annans.

Wrong wrong wrong

Jag har aldrig förlåtit henne för vad hon gjorde mot mig. Kommer aldrig glömma henne heller för den delen. Jag kommer alltid att minnas henne och komma ihåg hur man ABSOLUT INTE ska göra. Man ska absolut inte göra som hon gjorde mot mig.

Tomma ord

Catch u later!
Yours truly Dytte

Mest läsare

hade jag när jag var en trasig människa. Jag är fortfarande en trasig människa. Fast lite mindre trasig än tidigare.

Silverfisken

Jag bloggade djupt och länge om allt möjligt. Någon dag ska jag blogga om det djupa igen. Blogga om det som berör mig på botten av mig själv. Verkligen visa mina känslor till 100 %.

Emotion

En gång fick jag höra att jag var för djup i mitt bloggande. Jag ska berätta om det i något inlägg snart. Jag ska berätta om fler saker. På djupet. Den som tar illa upp av mina inlägg och anser att jag är en idiot. FINE.

I´ll take it.

Silverfisken

Ett liv i exil. Ja så heter hans blogg. Jonas Petersons blogg där borta i Australien. Han som är copywriter och sliter arslet av sig för att människor ska få se och höra reklam i tv och radio.

Asskick

Jag har alltid gillat hans blogg. ALLTID! Han har alltid funnits på blogspot och alla hans inlägg där. De har handlat om allt mellan himmel och jord. Man har skrattat och gråtit till hans inlägg. De vackra orden som han skriver.

Vackert

Har alltid uppfattat han som en person som inte säljer sig för pengar. Vet inte varför jag fått det intrycket. Men det har jag i alla fall. Han verkar tjäna rätt bra på sitt jobb men ändå vill han ha mer. Själv har han sagt att han tjänar äckligt med pengar på sitt jobb om jag inte minns fel.

Varför?

Varför är då frågan många av oss trogna läsare undrar när han nu flyttat till Metrobloggen. För pengarna? För mer läsare? För att stå mer i centrum än vad han gör nu? Jonas, sälj dig inte för pengar. Det känns snarare som att du tappar läsare för att du flyttat. Avbryt samarbetet med metro och kom tillbaka till oss. Vi som älskar dig för den du är och inte för vad du tjänar.

Kom tillbaka till oss trasiga människa.

Catch u later!
Yours truly Dytte

Lite namn

1. YOUR REAL NAME:
Joakim

2. YOUR GANGSTA NAME
(first 3 letters of your first name + izzle):
Joaizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME
(favorite colour and animal):
Blue Dog

4 YOUR SOAP OPERA NAME
(middle name and current street name):
Erik Jarla

5. YOUR STAR WARS NAME
(the first 3 letters of your last name, the first 2 letters of your first name,
first 3 letters of your mom's maiden name):
Josjolis

6. YOUR SUPERHERO NAME
(2nd favorite colour, and favorite drink):
Black Bull

7. YOUR IRAQI NAME
(2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name,
any letter of your middle name, 2nd letter of your mom's maiden name,
3rd letter of your dads middle name, 1st letter of a siblings name,
last letter of your mom's middle name):
Oseirjh

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME
(father's middle name):
Per

9: YOUR GOTH NAME
(black, and the name of one of your pets):
Black Linus

Min värsta mardröm

När jag var liten så hade jag alltid en återkommande dröm, en mardröm. Jag kanske var runt en 5-7 år. Bodde i en liten "by" som heter Öttum. Där bodde jag i ett rött hus med vita knutar.

Ohh så svensson av mig.

Jag bodde i detta röda hus och kanske max 25 meter framför huset låg ett gammalt järnvägsspår och på andra sidan av det låg det en skog. När jag "vaknade" upp i drömmen fick man alltid se en stor tjock dimma och sen får man följa vägen från mitt hus över spåret och in i skogen.

Dimman låg tät

När man kom en bit in i skogen såg man ett skjul. Ett fallfärdigt sådant. Nu hoppade bilden från utanför skjulet till innanför. Där inne sitter nu jag, fastkedjad i vägen och som jag sa tidigare kanske 5-7 år gammal. Man ser månen lysa in i hålen i skjulets väggar. Dimman ligger längs med väggarna utanför och plötsligt....

Månens klara sken

ser man en skugga röra sig utanför. Skuggan rycker och drar i dörren och slår i väggarna. Jag blir mer och mer rädd för jag vet innerst inne att skjulet faktiskt skulle kunna rasa. Och vad skulle hända om skuggan kom in? Satt fastkedjad och skulle inte kunna göra något alls för att försvara mig.

Defend yourself

När min rädsla inte kunde bli större så slutade det alltid med att jag vaknade. Alltid jätterädd och jag vågade aldrig gå nära det där skjulet i rädlsla för att jag skulle bli fastkedjad i det en natt och att skuggan skulle komma och ta mig.

Tänk er skräcken i mina ögon

Catch u later!
Your dreaming Dytte

tisdag, juli 03, 2007

Dröm

Jag drömde något väldigt skumt inatt. Drömde att jag var med mina två systrar och min systers ena pojkvän. Vi var i något som kunde liknas vid min lägenhet men taket var förändrat. Annars var det mesta sig likt faktiskt.

Min lägenhet

Min syster hade gjort någon tjej riktigt förbannad. Så nu var den arga kvinnan och två av hennes vänner utanför mitt hem för att spöa min syster. Väldigt skrämmande ska jag säga er.

Arga kvinnor

Kvinnorna försökte först ta sig igenom ytterdörren. Den låste jag väldigt snabbt. Efter detta sprang de ut och tog sig via min brandstege upp till taket utanför mitt fönster. Min syster har öppnat fönstret i mitt rum och ropar "men kom då om ni vågar".

Varför?

Jag stänger genast fönstret och ser kvinnorna närma sig sakta men säkert. Jag har under hela tiden pratat i telefon....med min mamma. Ber henne gång på gång ringa 112 så att polisen kan komma och hjälpa oss. Situationen började bli väldigt hotfull.

Someone please call 911

När fönstret är stängt och min mamma undrar varför hon skulle ringa polisen så letar jag upp något att försvara oss med ifall de skulle komma in. Hittade mina bandyklubbor som jag delade ut.

Innebandyklubbor fungerar också som vapen.

Kvinnorna börjar dunka på fönstret och skrika att de vill in. När det hände väcktes jag av att min syster ringde. Samma syster som retat upp dessa kvinnor.

Call me

Catch u later!
Your dreaming dytte
En kompis till mig pratade om nära vänner i ett av sina blogginlägg tidigare. Han sa att han hade tre nära vänner. Jag var inte en av dem. Förstår honom faktiskt.

Not a friend of yours

Tidigare umgicks jag och han en hel del. Någon gång förändrades det och det slutade till sist som det är nu. Att vi knappt umgås. Jag vet inte varför. Tror inte han vet vad som hänt heller.

Dont remember

Tycker det är lite synd bara. Men jag tror en anledning kan skrivas N. När han kom in i bilden förändrades min och kompisens relation. Vi började umgås mindre och mindre för att nu inte prata så mycket alls.

Not talking.

Jag själv har säkert ja jag vet inte. Men många nära vänner. Har låtit mer och mer människor komma mig nära.

Close

Catch u later!
Yours truly Dytte

Linus

Är ett namn som nämns då och då här i bloggen.

Tänkte bara informera er om att det är min kompis som jag delar lägenhet med.
Om ni undrar vem denna telekines är så att säga.

Catch u later!
Yours truly Dytte

För det är trots allt inte tidsfördriv.

Jag var en gång på ena sidan av glaset och du på andra sidan glaset.

Nu är vi på samma sida glaset.

Regnet faller sakta

ner mot marken. Regnet har en tendens att göra så. Att falla alltså. Det gör också att man blir blöt och ibland ibland när humöret faller på så kan man inte annat än att bli lycklig när det faller på en. Regnet påminner mig om två saker. Det första det påminner mig om är jag sen barnsben alltid har älskat regn även om jag kan svära då och dö över det. Mest för att jag då har laptopen med mig. Det andre det påminner mig om är J. Hon älskar regnet. Jag älskar att gå i regnet och bara känna att det är jag som går där. Att jag är helt själv men ändå inte. Alla dessa regndroppar som faller gör mig sällskap och oftast med musik i mina öron. Visst, jag blir blöt. Men jag är hemskt lycklig också. Vem kommer inte ihåg huir de hoppade i vattenpölarna när ni var små? Ni tyckte det var skitkul och verkligen älskade det. För det skvätte så mycket. Det bildade regnbågar varje gång vågen kom över vattenpöls-kanten.

Nu är ni vuxna.
Därför får ni inte göra sånt längre.....tror ni. Ni tror att människor kommer att kolla konstigt på er och tro att ni är sjuka i huvudet. När de egentligen vill göra samma sak men de tänker som ni. Att människor skulle kolla på dem lite konstigt och tro att de är sjuka. Men det är fakta att alla vill vi göra det trots att vi inte får.

Älska vattenpölar, älska regn. Älska att gå emot strömmen.

Catch u later!
Your waterpölhopping Dytte

Min "dumma" idé förklaring

Jag har gett upp. Har letat överallt där de kan tänkas ha det jag sökte i närheten av mig.
Vad sökte jag då? Jo, ett par änglavingar.

Änglavingar?

Vad ska han nu med ett par änglavingar till nu då kanske ni tänker. Ja, det var till mitt tema till de foton som skulle tas på mig och som jag skulle gett till J. Nu blir det inga foton med mitt kära tema.

No pictures

Tanken var att jag skulle stå i lackskor, smokingbyxor, gördel och änglavingar. Visa olika känslor genom dessa bilder och visa vad hon verkligen betyder för mig. En bildserie på totalt 8 st bilder där jag för en gångs skull skulle stå framför kameran.

Here I am.

Jag är aldrig med på bild annars. Eller jo, alltid med tungan ute för att bilden inte ska bli seriös. De bilder som är tagna utan tunga ligger jag antingen och sover på eller så vet jag antagligen inte om att någon tar kort på mig. Nu skulle det vara bilder halvt på skämt och halvt på allvar. Det skulle vara glädje i dessa bilder.

Happy

Bilderna kommer inte att tas nu. För änglavingarna har varit omöjliga att få tag i på så kort tid. Slut i varenda butik och alldeles för lång leveranstid i övriga butiker. Men bilderna kommer att bli tagna. Jag ska t o m försöka se till att komma på mer teman så att min kompis L och kanske E kan foto mig. För nu skulle det varit ett proffs som fotat.

Take a picture

Catch u later!
Yours Truly Dytte

Vid den här tiden

brukar jag ringa J. Men det gör jag inte idag. Jag är hemma idag. Brukar ha rast vid den här tiden på jobbet. Det har jag inte idag eftersom jag är hemma.

dont call my baby

Så nu väntar jag istället på att hon ska svara på ett sms från mig. Men jag tror hon är med M så jag lär få vänta en bra stund på det svaret. Får klara mig själv ikväll. J åker på torsdag. Jag är fortfarande orolig.

Roskilde here she comes

Jag är lite osäker på om hon vet vad jag tänker om det. Tror att hon kommer att ha jätteroligt där men är som jag sagt tidigare orolig för vad som kan hända. Trots ord som säger annat. Människor är människor och människor gör saker.

People

Catch u later!
Yours Truly Dytte

Billy Talent

Bandet som jag och Linus fick höra live för första gången i våra liv i Söndags är grymma.
Linus hatade dem första gången han fick höra dem. Nu älskar han dem. Han är konstig.

Go Billy, go

Catch u later!
Yours Truly Dytte

Roskilde

är en festival som min flickvän J ska på.

"Roskildefestivalen är en årligen återkommande musikfestival i den danska staden Roskilde. Festivalen är en av de två största årliga festivaler i Europa (den andra är Glastonbury festival). Första gången festivalen hölls var 1971 av två gymnasieelever, Mogens Sandfær och Jesper Switzer Møller, och lanseraren Carl Fischer. 1973 togs festivalen över av "the Roskilde Foundation", som sedan dess har skött festivalen som en ideel organisation för utvecklandet och stöttandet av musik, kultur och humanism." Detta enligt wikipedia.se.

Stor festival

Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är orolig. Lite rädd också. Orolig och rädd för vad som kan hända. Vad dessa händelser skulle betyda om de hände. Har inte pratat om detta med J. Men jag tror hon ändå vet att jag är orolig även fast jag inte sagt det.

Orolig - rädd

Även om jag litar fullständigt på J så är fortfarande en festival, en festival och på festivaler händer det trevliga och mindre trevliga saker. Det är de mindre trevliga sakerna jag är orolig för. För hennes, min och våran del.

Mindre trevligt

Jag säger inte heller att J inte kan ta vara på sig själv. Säger inte att J skulle svika mitt förtroende. Säger inte att något kommer att hända. Men fortfarande kan det hända.

Rädd

Catch u later!
Your scared Dytte

måndag, juli 02, 2007

Läser

orden om och om igen. Jag har svårt att förstå att det är mig hon skriver om. Vad har jag gjort för att förtjäna dessa vackra ord? Det enda jag har gjort är att vara mig själv.

Be yourself for best result

The wise man said just walk this way
To the dawn of the light
The wind will blow into your face
As the years pass you by
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just raise your hand
And reach out for the spell
Find the door to the promised land
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
------------------------------------
You sent me an Angel - J is my angel.

My simple reply

Detta inlägg har jag försökt skriva sen igår. Har skrivit, raderat, skrivit, raderat, skrivit, ändrat, raderat och skrivit igen för att sen trycka på delete.

Skumt

Allt för att jag inte hittar orden till att svara. Jag? Inte? Hitta? Orden?

Jag svarar därför: Ja.

Ska ge dig ett bättre svar när jag träffar dig. Men tills dess får du vänta tyvärr. För jag vill inte skriva ut det här på min blogg.

Catch u later!
Yours forever Dytte

Pier Pressure sammanfattning

Shit, jag är så trött just nu att det inte är sant. Borde egentligen sova men ska ge er en sammanfattning av vad som hände under pier pressure idag.

Pier

Vi börjar dagen med att lyssna på Blindside. Bandet är som jag redan visste väldigt bra.

Neverstore - första gången jag hörde dem live. Sate vad folk känner till dem redan. De är stora.

Less Than Jake, ja vad kan man säga? Jag och Linus stod rätt långt fram och hoppade i publiken. Bandet hade en otrolig glädje på scen och det smitta av sig även på oss i publiken. Killarna är skitsköna verkligen. Bästa bandet under Pressure.

CKY - ja alltså jag hade målat upp en bild som var lite annorlunda än vad jag fick höra. Jag fick i och för sig se Bam Margera (skateboardsproffs) som presentatör till bandet. De är kompisar sedan länge vad jag förstått det som. Spelningen var en besvikelse annars.

Gogol Bordello tittade vi enbart på för scenshowen. De var speciella kan jag säga. MYCKET SPECIELLA. De var lite halvroliga att lyssna och se på men mest ett pausnummer enligt mig.

Billy Talent - SATE vad de rockade. Jag fullkomligt älskar detta bandet och detta band var klart det bästa tillsammans med Less than jake. Verkligen älskar musiken.

Avril Lavigne - Jag, 500 fjortistjejer och två norska homosexuella killar stod i publiken. Tjejerna skrek mest i väldigt ljusa toner. Jag fick ont i örat. De två homokillarna sjöng med i alla låtar med jätteljusa röster, ropade att de älskade Avril och visade upp en lapp där de friade till henne. Och nej jag vet inte om de var homo eller inte. Men de kändes så. Fördomar? Ja, men jag står för dem också.

My Chemical Romance - struntade vi i att se. Good deal

Thats my day folks!

söndag, juli 01, 2007

Åker nu

iväg till Pier Pressure.

Ska bli grymt kul. Jag och Linus ska vara aktiva hela dagen och lyssna på en massa band.
Banden jag och Linus ska se är: Avril Lavigne, My Chemical Romance, Billy Talent, Neverstore, Blindside, Sunrise Avenue, Less then jake, April Divine, Kid down och kanske CKY.

GRYMT

Detta innebär att jag inte kommer att vara hemma förrän vid först 02:00 inatt. Därav mindre bloggande.

Hälsa Håkan.

Catch u later!
Yours truly Dytte