måndag, augusti 07, 2006

Min kille visar inte känslor

Det var någon som knappade in det på google och fick fram min blogg. Det känns skumt för jag hittar inte själv min blogg när jag söker på det. På något sätt har iaf denna person lyckats hitta min blogg. Vad har min blogg att göra med att någon kille inte visar känslor? Hmm ingen aning faktiskt. Jag hoppas personen fick ett svar på sin fråga om varför han inte gör det. Om hon fick det via min blogg är svårt för mig att tro.

Topp 3 sökord: Dytte blog, dytte+jag älskar dig och dytte.

Sen har vi någon från Solna också som läser min blogg. Flitig läsare av min blogg också. Den personen som varit inne mest på min blogg faktiskt. Måste vara en helt okänd person för mig för jag känner ingen i Solna. Fast trevligt att personen ifråga finner min blogg så bra att han/hon fortsätter läsa den. Tackar så mycket!

Topp 3 städer: Solna, Jönköping och Bjällum

Sen är det alltid bra med gratisreklam och det får jag också en del i form av länkar på andra sidor. Detta känns ju bra och det roliga är att jag får in en outsider på topp 3 i form av moisthlm. En person som för mig helt nyligen var helt okänd. Som jag nyligen började kommentera och därifrån får min "gratisreklam".

Topp 3 länkar: Wetterlind, Moisthlm och Malmolisa.

Catch u later!
Dytte

3 kommentarer:

Johan sa...

Jag bor i Solna, tänkte jag säga, men insåg sedan att jag ju flyttat till Sundbyberg...

Dytte sa...

Sundbyberg kommer typ på en delad 7:e plats tror jag tillsammans med ungefär tio andra städer. :P

Lisa sa...

yey, jag e på topp tre länkar! Är det konstigt att djuren löper amok och slår tillbaka då, så som vi människor behandlar dom?

Jadu, jäkligt spridda skurar. En hel del från USA och Kanada. Även Paraguay, Spanien, Paris, Tokyo, Singapore, Dubai.. tyvärr försvinner ju plupparna från kartan så jag kan intebse dom som var där för några veckor sedan. fattar nog inte riktigt programmet.. Hur ser du vilken stad eller besökare som besökt mest?